EtusivuOppilaitokset

Oppilaitoksille

Reaaliaikaisen taloushallinnon osaajat ovat haluttaja työntekijöitä työmarkkinoilla. Procountor-ohjelmiston avulla älykäs ja reaaliaikainen taloushallinto on helppo ottaa osaksi opintosuunnitelmaa.

Pilvipalveluina toimivat taloushallinnon ohjelmistot ovat saavuttaneet vahvan aseman taloushallintoalan kentässä, joten sekä tilitoimistot että yritykset kaipaavat riveihinsä digitaalisen ja älykkään taloushallinnon asiantuntijoita. Sen vuoksi on tärkeää, että tulevaisuuden taloushallintoammattilaiset oppivat jo koulussa käyttämään moderneja, pilvipalveluina toteutettuja taloushallintojärjestelmiä.

Me Accountor Finagolla haluamme olla tukemassa taloushallinnon ammattilaisten koulutusta siten, että valmistuvien osaaminen vastaa työelämän tarpeisiin. Kouluttamalla tulevaisuuden alan ammattilaisia Procountor-ohjelmistoon, kaikki voittavat!

Procountorista lyhyesti

Procountor Taloushallinto on Suomen käytetyin taloushallinnon ohjelmisto, jota tarjoamme mielellämme myös opetuskäyttöön. Procountor-ohjelmisto tuo oppilaitoksille virtuaalisen liiketoimintaympäristön, joka mahdollistaa todenmukaisten talousprosessien harjoittelun.

Opetuskäytössä opettajalle ja jokaiselle opiskelijalle perustetaan oma yritys Procountoriin. Jokaisella käyttäjällä on oma käyttäjätunnus, ja opettajan tunnus lisätään myös opiskelijan ympäristöön, jolloin opetus ei ole rajattu ainoastaan opetustilaan, vaan onnistuu myös etäopetuksena.

Ei ohjelmistoasennuksia!

Pilvipalveluna toimiva Procountor ei vaadi erillisiä ohjelmistoasennuksia oppilaitosten tietokoneille. Tästä johtuen opettaja ja opiskelijat voivat käyttää ohjelmistoaan joko kotikoneelta tai opetusluokassa.

Katso maksuton videotallenne Procountorin oppilaitosyhteistyön esittelystä!

Tallenteella käydään läpi mm:

  • Accountor Finagon yhteistyömalli oppilaitoksille
  • Procountor opetuskäytössä
  • Procountorin esittely

Webinaaritallenne on tarkoitettu oppilaitosten edustajille.

Tutustu Procountoriin webinaaritallenteen avulla

Saat linkin tallenteeseen myös sähköpostiisi.

Tietojesi käsittely on kuvattu tietosuojaselosteessa.

Miksi Procountor opetuskäyttöön?

Procountor antaa kattavan käsityksen kirjanpidon ajattelutavasta ja tehtävistä kaupan alaa opiskeleville. Ohjelmiston avulla konkretisoituvat muun muassa palkanlaskenta, myyntilaskujen laadinta, ostolaskujen sekä matka- ja kululaskujen käsittely. Lisäksi Procountor automatisoi yrityksen kirjanpidon, kun jokainen tosite myyntilaskusta tiliotteeseen siirtyy automaattisesti kirjanpitoon tallennuksen yhteydessä.

”Vuosittain useampi sata opiskelijaa käyttää Procountoria Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa osana taloushallinnon opintoja. Käytännönläheisten harjoitusten avulla he oppivat taloushallinnosta aina eri kirjanpidon vaiheista tilinpäätökseen asti.”

Timo Pöysti
Lehtori, Haaga-Helia amk

Procountor on pilvipalveluna toimiva taloushallinnon ohjelmisto, joka on käytettävissä joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta. Opetus ei siis ole rajattu ainoastaan opetustilaan, vaan onnistuu myös etäopetuksena.

Procountorin avulla taloushallinnon opiskelijat saavat opintojensa aikana konkreettista ja arvokasta kokemusta reaaliaikaisen taloushallinnon työkalusta. Nykyään digitaaliset taloushallinnon ohjelmistot ovat käytössä niin suurissa kuin pienissäkin yrityksissä ja ne ovat suurelle osalle taloushallinnon ammattilaisista jo arkipäivää. Digitaalisen ja älykkään taloushallinnon taitavalla valmistuvalla opiskelijalla on hyvät valmiudet siirtyä työelämään, kun reaaliaikaisen taloushallinnon työkalut ovat jo tuttuja.

Miten Procountorin käyttöönotto tapahtuu?

Pilvipalvelun käyttöönotto onnistuu helposti ja nopeasti eikä erillisistä asennuksista, laitehankinnoista, versiopäivityksistä tai varmuuskopioinneista tarvitse huolehtia. Me Accountor Finagolla hoidamme nämä puolestasi.

Lisäksi tarjoamme tueksenne veloituksetta Helpdesk-palvelun, kattavan sähköisen ohjekirjan ja koulutusvideot. Myös koulutustarjontamme on laaja, jotta opettajat saavat parhaat mahdolliset valmiudet ohjelmiston opetukseen. Accountor Finagon koulutustarjonnasta löytyy vaihtoehtoja eri tilanteisiin

Käyttöosaamisen varmistamiseksi tarjoamme myös kattavan kuuden tunnin koulutuspaketin erikoishintaan 395 € + ALV. Myyntimme kertoo tarkemmin käyttöönotosta ja koulutuksistamme.