EtusivuKoulutukset yrityksille ja yhdistyksille

Accountor Finagon koulutukset yrityksille ja yhdistyksille

Täältä löydät kaikki Accountor Finagon tarjoamat koulutukset ja webinaaritallenteet yrityksille ja yhdistyksille. Accountor Finagon koulutukset tarjoavat laadukasta ja kattavaa koulutusta sähköisestä taloushallinnosta erilaisiin tarpeisiin.

Yrityskäyttäjän Procountor-akatemia

Tule mukaan Procountor sähköisen taloushallinnon osaaja -akatemiaan ja päivitä Procountor taloushallinnon osaamisesi nykypäivään.

Webinaaritallenteet

Ajankohtaista tietoa taloushallinnosta

Seuraamalla Accountor Finagon webinaareja pidät tietotaitosi päivitettynä, mitä tapahtuu taloushallinnon maailmassa ja sen ympärillä.

Opi uutta ja kehitä osaamista

Accountor Finagon webinaareja pitävät alan, ammattilaiset joiden kautta voi oppia alalta uusia toimintatapoja ja kehittää omaa osaamista.

Katso missä vain ja milloin vain

Accountor Finagon webinaaritallenteet ovat katsottavissa milloin vain ja missä vain, tarvitset vain verkkoyhteyden.

Ohjelmistoesittelyt

Tutustu kätevästi Accountor Finagon ohjelmistoihin esittelytallenteiden merkeissä! Ohjelmistoesittelyt ovat Accountor Finagon asiantuntijoiden pitämiä ja ovat katsottavissa milloin vain ja missä vain, tarvitset vain verkkoyhteyden. Ohjelmistoesittelyt kestävät noin tunnin verran ja niissä käydään läpi kyseisen ohjelmiston perustoimintoja. Kaikki Accountor Finagon ohjelmistoesittelyt ovat maksuttomia.

Procountor-koulutukset

Tarjoamme yrityksille ja tilitoimistoille Procountor-ohjelmiston käyttöön ja hyödyntämiseen räätälöityä koulutusta. Procountor-koulutusta on valittavana aloittelijoille starttipakettina tai kokeneemmille käyttäjille kertauspaketin merkeissä. Tarjoamme näiden pakettien lisäksi myös asiakohtaista koulutusta, joka sopii kaikenlaisiin koulutustarpeisiin.

Procountoriin liittyvää koulutusta ja konsultointia voi suoraan tilata Accountor Finagolta tai Accountor Finagon kouluttajaverkoston jäseniltä. Kouluttajaverkoston jäsenet ovat pitkänlinjan Procountor-ammattilaisia ja he ovat kaikki sertifioituja Procountor-käyttäjiä. Kouluttajaverkoston jäsenillä on käytössään koko Procountorin koulutusmateriaali ja Accountor Finagon yhteyshenkilön tuki.