EtusivuKoulutukset yrityksille ja yhdistyksille

Accountor Finagon koulutukset yrityksille ja yhdistyksille

Täältä löydät kaikki Accountor Finagon tarjoamat koulutukset ja webinaaritallenteet yrityksille ja yhdistyksille. Accountor Finagon koulutukset tarjoavat laadukasta ja kattavaa koulutusta sähköisestä taloushallinnosta erilaisiin tarpeisiin.

Procountor-koulutukset

Tilattavat koulutukset

Tarjoamme yrityksille ja yhdistyksille Procountor-ohjelmiston käyttöön ja hyödyntämiseen räätälöityä koulutusta. Procountor-koulutusta on valittavana aloittelijoille starttipakettina tai kokeneemmille käyttäjille kertauspaketin merkeissä. Tarjoamme näiden pakettien lisäksi myös asiakohtaista koulutusta, joka sopii kaikenlaisiin koulutustarpeisiin.

Procountoriin liittyvää koulutusta ja konsultointia voi suoraan tilata Accountor Finagolta tai Accountor Finagon kouluttajaverkoston jäseniltä. Kouluttajaverkoston jäsenet ovat pitkänlinjan Procountor-ammattilaisia ja he ovat kaikki sertifioituja Procountor-käyttäjiä. Kouluttajaverkoston jäsenillä on käytössään koko Procountorin koulutusmateriaali ja Accountor Finagon yhteyshenkilön tuki.

Maksuton Procountor Taloushallinnon -peruskoulutus

Procountor-peruskoulutuksessa käymme läpi Procountorin yleistä käyttöä, mobiilisovellusten hyödyntämistä, myynti- ja ostolaskujen käsittelyä, matka- ja kululaskujen käsittelyä ja raportointia. Koulutus kestää noin 30 minuuttia.

Maksuton Procountor Solo -koulutus

Koulutuksessa saat vinkkejä sekä opastusta Procountor Solo -ohjelmiston käyttöön. Siinä käydään läpi tulot, menot, aineiston lähetys sekä muita hyödyllisiä vinkkejä. Koulutus kestää noin 20 minuuttia.

Webinaarit

Webinaaritallenteet

Ajankohtaista tietoa taloushallinnosta

Seuraamalla Accountor Finagon webinaareja pysyt perillä siitä, mitä tapahtuu taloushallinnon maailmassa ja sen ympärillä.

Opi uutta ja kehitä osaamista

Accountor Finagon webinaareja pitää alan ammattilaiset, joiden kautta opit alalta uusia toimintatapoja ja kehität omaa osaamistasi.

Katso missä vain ja milloin vain

Accountor Finagon webinaaritallenteet ovat katsottavissa milloin vain ja missä vain – tarvitset vain verkkoyhteyden.

Ohjelmistoesittelyt

Tutustu kätevästi Accountor Finagon ohjelmistoihin esittelytallenteiden merkeissä! Ohjelmistoesittelyt ovat Accountor Finagon asiantuntijoiden pitämiä ja ovat katsottavissa milloin vain ja missä vain, tarvitset vain verkkoyhteyden. Ohjelmistoesittelyt kestävät noin tunnin verran ja niissä käydään läpi kyseisen ohjelmiston perustoimintoja. Kaikki Accountor Finagon ohjelmistoesittelyt ovat maksuttomia.