EtusivuYritys

Meistä, Accountor Finago Oy

Me Accountor Finagolla haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään ja luomaan kasvua. Tuoteperheemme kattaa kaikki sähköisen taloushallinnon ratkaisut, joita PK-yritykset ja tilitoimistot tarvitsevat liiketoimintaansa.

Alusta yritysten kasvulle

Accountor Finago on johtava sähköisen taloushallinnon ohjelmistotalo Suomessa ja osa Accountor Groupin FMS-ohjelmistoliiketoimintaa.

FMS-liiketoiminnan visiona on tarjota parhaat digitaaliset ratkaisut asiakasyritysten liiketoiminnan tueksi. FMS-liiketoiminnan muodostavat Accountor Finagon rinnalla verkkolaskutukseen sekä muiden sähköisten dokumenttien välittämiseen erikoistunut Apix, laskutusohjelmistoa ja asiakasrekisteriä tarjoava Isolta, pienten ja keskisuurten LVI- ja rakennusalan toiminnanohjausjärjestelmää tarjoava Ecom sekä e-kuittisovellusta tarjoava eTasku.

Ohjelmistojamme käyttää yli 2500 tilitoimistoa, ja palvelemme yli 120 000 yritystä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Accountor on erikoistunut rahoitus- ja HR-palveluiden ohjelmistoratkaisuihin ja ulkoistuspalveluihin. Accountor Groupissa työskentelee noin 2 350 asiantuntijaa seitsemässä eri maassa. Missiona on hyödyntää modernin teknologian ja digitalisaation mahdollisuuksia jokapäiväisessä työssä. Accountorin pääkonttori sijaitsee Espoossa. Toimimme Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Alankomaissa, Venäjällä ja Ukrainassa. Accountor-konsernin liikevaihto oli 245 miljoonaa euroa vuonna 2019.

Paikka paremmalle bisnekselle

Me Accountor Finagolla autamme tilitoimistoja ja yrityksiä saamaan kirkasta kuvaa tästä hetkestä – ja näkemään eteenpäin. Meille on tärkeää asettua asiakkaan asemaan yhdessä kumppaneidemme kanssa. Haluamme purkaa huolia ja kulkea ihmisten rinnalla.

Kun oivaltaa, niin ymmärtää. Kun ymmärtää, niin hallitsee. Kuva kirkastuu ja syntyy parempi näkymä tulevaisuuteen. Lukujen, sanojen ja tekojen valossa. Syntyy ymmärrystä. Syntyy mielenrauhaa.

Oivalluksia ja ymmärrystä. That’s us. Space for Better Business.

Monipuolinen kumppanuus

Monet pk-yritykset hoitavat taloushallintonsa yhteistyössä tilitoimiston kanssa. Tilitoimistot ovatkin meille Accountor Finagolla tärkeitä yhteistyökumppaneita. Tuoteperheestämme löytyvät kaikki ratkaisut talous- ja palkkahallinnon hoitamiseen tehokkaasti modernein työvälinein.

Tuotteemme ovat helppokäyttöisiä sekä tehokkaita ja soveltuvat myös vaativaan ammattikäyttöön. Yhdessä ainutlaatuisen partneriohjelman ja muiden tilitoimiston liiketoimintaa tukevien palveluiden kanssa ne muodostavat markkinoiden kattavimman tilitoimiston ja yrityksen kokonaisratkaisun.

Kehitämme tuotteitamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa – heidän toivomaansa suuntaan. Olemme luoneet asiakkaidemme muodostaman Finago Friends -yhteisön, joka antaa meille käyttäjäpalautetta ja jonka kanssa käymme jatkuvaa dialogia ohjelmistojemme kehitystarpeista. Tästä yhteistyöstä syntyy edelläkävijyys.