EtusivuYhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Accountor Finago toimii muiden yritysten kanssa tiiviissä yhteistyössä mm. palvelutuotantoon ja ohjelmistointegraatioihin liittyen. Yhteistyökumppanit-osiosta löydät tietoa mm. Accountor Finagon ohjelmistoihin liitetyistä ratkaisuista ja ohjelmistojen integrointimahdollisuuksista.

Etsitkö tietoa Accountor Finagon tuotteisiin liitetyistä ohjelmistoista?

Monipuolisten rajapintojen ansiosta Accountor Finagon tuotteisiin on rakennettu integraatioita erilaisista ohjelmistoista. Jo olemassa olevista kaupallisista integraatioista löydät tietoa Ohjelmistokumppaneiden listauksesta ja muut yhteistyökumppanimme on listattu erikseen. Sivuilla esiteltyjen ohjelmistojen lisäksi asiakkaamme ja ohjelmistotalot ovat rakentaneet myös asiakaskohtaisia integraatioita erilaisiin käyttötarkoituksiin rajapintojamme hyödyntäen.

Accountor Finagon ohjelmistoihin on mahdollista integroida ulkopuolisia, niin kaupallisia kuin asiakaskohtaisia ohjelmistojakin helposti erilaisten standardimuotoisten rajapintojen kautta. Integraation rakentamista varten tarvittavat tietuekuvaukset ja ohjeet löytyvät tuotteesta riippuen joko asiakasportaalista tai ohjesivuiltamme. Asiakastuestamme saat tarvittaessa apua ja tarjoamme myös konsultointipalveluita integraatioihin liittyen.

Haluatko ohjelmistokumppaniksemme?

Edustatko ohjelmistotaloa ja olet jo toteuttanut yleisesti asiakkaillemme tarjottavaksi soveltuvan integraation johonkin ohjelmistoistamme? Tutustuthan tällöin tarkemmin ohjelmistokumppaneillemme tarkoitettuun kumppaniohjelmaan, Finago Networkiin.