EtusivuTilitoimistotapahtumat

Accountor Finagon tapahtumat tilitoimistoille

Tapahtumissa kuulet ajankohtaista asiaa sähköisestä taloushallinnosta ja pääset verkostoitumaan muiden tilitoimistoammattilaisten kanssa. Tutustu ja tule mukaan!

Koronavirustilanne

Koronavirustilanteen vuoksi olemme Accountor Finagolla tehneet muutoksia toimintaamme suojellaksemme asiakkaidemme, työntekijöidemme ja sidosryhmiimme kuuluvien terveyttä ja liiketoimintaa. Haluamme toimia vastuullisesti myös asiakastilaisuuksien suhteen.

Vuoden 2022 Tilitoimistopäivä järjestetään 29.9.2022

Suuren suosion saavuttanut Tilitoimistopäivä kokoaa yhteen satoja ihmisiä ympäri Suomen 29.9.2022. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille taloushallinnon ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita kuulemaan lisää sähköisestä taloushallinnosta, Accountor Finagon tuotekehityksestä ja alan ajankohtaisista asioista.

Ohjelma vahvistuu myöhemmin, mutta luvassa on jälleen mielenkiintoisia keskusteluja alan tulevaisuudesta. Kerromme viimeisimmät tiedot uusista tuotelanseerauksistamme sekä tuotekehityksen kuulumiset.

Toivotamme tervetulleeksi mukaan kaikki, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan lisää alaan vaikuttavista asioista, kuulemaan Procountorin kehityksestä ja verkostoitumaan tilitoimistoammattilaisten kanssa!

Muut tapahtumat

Olemme vakiovieraita mm. Taloushallintoliiton tapahtumissa ja Accountor Finagon työntekijöihin voi törmätä myös yrittäjätapahtumissa.