EtusivuTikon ohjelmistosta Procountor-ratkaisuihin

Tikon ohjelmistosta Procountor-ratkaisuihin

Taloushallinto 2020-luvulla on yritysten reaaliaikaista liiketoiminnan kirittämistä. Pitkään palvellut kirjanpito-ohjelmisto Tikon ei enää vastaa näitä tulevaisuuden vaatimuksia. Olemmekin suunnittelemassa Tikonin elinkaaren loppua. Ajan vaatimuksiin vastaavat monipuoliset Procountor-ratkaisumme, joiden avulla tilitoimisto palvelee asiakkaitaan asiakaslähtöisesti ja laadukkaasti.

Taloushallinnon alan kehittyessä meidän on katsottava eteenpäin. Reaaliaikainen taloushallintopalvelu tukee kirjanpitäjän roolin siirtymistä manuaalisten rutiinien hoitamisesta talouden asiantuntijuuteen.

Siirtymisaikataulu

Kalenterivuonna 2021 päättyvän tilivuoden voi vielä tehdä Tikonilla. Siirtymäaikana autamme asiakkaitamme löytämään jokaiselle sopivimman ohjelmistoratkaisun Procountor-tuoteperheestä.

Autamme muutoksissa kattavasti

Myyntimme auttaa siirtymään sähköiseen taloushallintoon ja kertoo mielellään lisää Onni-projekteista, joissa tilitoimiston ohjelmiston vaihdoista on tehty selkeää.

Asiakaspalvelu palvelee normaalisti ohjelmiston käyttöön liittyvissä asioissa.

Myynti

ma-pe 8:30 – 16:00
myynti@finago.com / 020 7879 830

Tietojesi käsittely on kuvattu tietosuojaselosteessa.

Procountor-tuoteperheestä ratkaisut

Muutos tuo aina mukanaan haasteita. Etsimme yhdessä asiakkaidemme kanssa jokaiseen tilanteeseen parhaan ohjelmistoratkaisun Procountor-tuoteperheestä.

Procountor Taloushallinto

Procountor Taloushallinto on ratkaisu tilanteisiin, joissa yritysjohto tarvitsee reaaliaikaista taloustietoa ja dataa päätöstensä tueksi. Taloushallinnossa yhteiskäyttöisyys auttaa tilitoimistoa tukemaan asiakkaitaan läpinäkyvällä, reaaliaikaisella datalla.

Procountor Solo

Procountor Solo on ratkaisumme yksinyrittäjille, jotka ovat usein tilitoimistoille paljon työtä tuottava asiakasryhmä. Solo ohjaa yksinyrittäjää syöttämään kulut ja tulot oikein ohjelmaan, ja kirjanpitäjä saa tarvittavan aineiston valmiiksi oikeassa muodossa Procountoriin kirjanpitoa varten. Soloa asiakkaille voivat tarjota kaikki tilitoimistot, joilla on käytössään Procountor Taloushallinto.

Procountor Tallennus

Procountor Tallennus on ratkaisumme perinteisen tilitoimistopalvelun tuottamiseen tilanteissa, joissa yhteiskäyttöä ei tarvita. Tallennus sisältää kaikki tarvittavat toiminnot kirjanpitoon, palkanlaskentaan, matkalaskuihin, raportointiin ja viranomaisilmoittamiseen. Pankkiyhteyden ansiosta kirjanpitoa on mahdollista tehostaa tiliotteen ja viitteiden automaattitiliöintien avulla.

Procountor Tallennus on aina valmis käyttöön millä tahansa nettiselaimella, eikä tilitoimiston tarvitse huolehti ohjelmistoasennuksista tai ylläpidosta. Tallennuksesta meillä on tarjota erilaisia versioista erilaisiin asiakastarpeisiin.

Procountorin tuotekehitysprojektit Tikonin käyttäjien näkökulmasta

Alla olevaan kuvioon on kuvattu Tikonista Procountoriin siirtyviä asiakkaita ajatellen Procountorin tuotekehityksen projektit, jotka täydentävät Procountorin ominaisuuksia. Kaavio on suuntaa näyttävä.

Tiedon siirtäminen Tikonista Procountoriin

Ohjekirjan artikkeleissa käydään läpi:

  • Tikon saldoaineiston siirto Procountoriin
  • Palkansaajat Tikonista Procountoriin
  • Tuotetiedot Tikonista Procountoriin
  • Asiakastiedot Tikonista Procountoriin
  • Procountorin tuotekehitysprojektit Tikonin käyttäjien näkökulmasta

Tikonin lyhyt historia

Tietokolmio julkaisi ensimmäisen Tikon-version 1979. Tikon oli ensimmäinen ohjelmisto, joka tehtiin nimenomaan tilitoimistojen työkaluksi. Ensimmäinen versio sisälsi Tikon palkkahallinnon. 1980-luvulla ohjelmistoa täydennettiin taloushallinnolla. Ohjelmisto täytti vuonna 2019 kunnialliset 40 vuotta.

Usein kysytyt kysymykset

Millä aikataululla siirtyminen Tikonista Procountor-ratkaisuihin toteutuu?

Siirtymäaika on jo käynnissä. Suunnitelman mukaan Tikonilla voi tehdä vielä kalenterivuonna 2021 päättyvän tilivuoden.

Miten siirtymä Procountor-ratkaisuihin käytännössä tapahtuu?

Siirtymä on hallittu ja teemme sen yhdessä asiakkaidemme kanssa. Käytämme asiakkaiden siirtymiseen Onni-projektimallia. Asiakkaat voivat myös itsenäisesti tehdä siirron Procountor-ratkaisuihin. Finago toimittaa siirtymän tueksi tarvittavat ohjeet.

Mitä hyötyjä Procountor-ratkaisuista on?

Kehitämme Procountoria jatkuvasti yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tulevaisuuden kirjanpito on reaaliaikaista liiketoiminnan kirittämistä.

Millaisia etuja muutos tarjoaa?

Kirjanpidon siirtyessä Procountoriin mahdollistuu reaaliaikainen talouden seuraaminen, joka säästää yrittäjän aikaa. Tämä tarkoittaa mm. sitä, että yrittäjä saa talousasioista jatkossa ajantasaisempaa tietoa. Hän pystyy seuraamaan koko ajan, mitä hänen liiketoiminnassaan tapahtuu.

Mistä saan lisätietoja Tikoniin liittyvistä asioista?

Myyntimme auttaa muutostilanteissa ja kertoo mielellään Onni-projekteista.

Myynti:
ma-pe 8:30 – 16:00
myynti@finago.com / 020 7879 830

Tikonin asiakaspalvelu palvelee normaalisti.

Asiakaspalvelu:
ma-to 8:30–16:00
pe 8:30–12:00 (tikettejä käsitellään klo 16 asti)
Tikonin yhteydenottopyyntölomake / 020 116 0420

tai Procountorin yhteydenottopyyntölomake020 7879 840