Home » Support » Vanliga frågor om bokföringsprogrammet » Hur kan jag överföra fakturamaterial från andra ekonomisystem ?

Hur kan jag överföra fakturamaterial från andra ekonomisystem ?

Inläsning av material är ett gränssnitt som baserar sig på manuell överföring av CSV-filer i enlighet med vår filbeskrivning, och det kan användas av samtliga Procountor-kunder utan särskilda förberedelser. Det räcker med att användaren skapar en överföringsfil av materialet i enlighet med våra standarder och laddar upp den till Procountor. Mer information och filbeskrivningar finns i Procountor-programmets online manual. Det är mycket enkelt att använda gränssnittet men filöverföringen måste alltid utföras manuellt.