EtusivuSähköinen taloushallintoKirjanpito-ohjelma

Kirjanpito-ohjelma

Procountor-kirjanpito-ohjelman käyttöönotto on nopeaa ja helppoa. Kokeile ilmaiseksi!

tutustu procountoriin

Luotettava ja helppokäyttöinen kirjanpito-ohjelma

Procountorilla teet kirjanpidon verkossa helposti. Yrityksesi saa ohjelman käyttöön nopeasti ja laskutus perustuu yrityksesi tapahtumiin ilman ylimääräisiä kuluja. Tapahtumapohjainen laskutus ei siis veloita yritystä ylimääräisestä, vaan maksat vain siitä, mitä käytät.

Procountor on luotettava kirjanpito-ohjelma, joka kulkee koko ajan kehityksessä lainsäädännön tahdissa. Procountor kirjanpito tuottaa kirjanpitolain edellyttämät tuloslaskelman ja taseen sekä päiväkirjan ja pääkirjan.

Perusraporttien lisäksi saat järjestelmästä projekti- ja muut seurantakohteittaiset kirjanpitoraportit sekä kirjanpidon vertailuraportteja. Voit myös laatia tasekirjan tilikauden päättyessä.

Procountor on helppo ottaa käyttöön nopeasti. Asiantuntijoidemme avulla tutustut ohjelmaan vaivattomasti ja saat tarvittavan käyttökoulutuksen. Maksuton asiakaspalvelumme auttaa myös jatkossa pulmatilanteissa, ja kattava ohjekirja on käytössäsi verkossa 24/7.

Kuinka hoidan kirjanpidon Procountorilla nopeasti ja vaivattomasti?

Procountorissa kaikki yrityksen kirjanpitoon tarvittava materiaali löytyy samasta paikasta, jolloin voit hoitaa yrityksesi kirjanpidon kätevästi ja helposti netin kautta. Kirjanpitäjä, palkanlaskija ja yrityksen työntekijä työskentelevät samassa kirjanpito-ohjelmassa, jolloin reaaliaikaiset raportit ja kirjanpidon seuranta on kaikille heti saatavilla. Lisäksi Procountorin käyttö on yksinkertaista eikä vaadi monimutkaisia ohjelmistoasennuksia.

Mikäli haluat seurata kirjanpidon tapahtumia rivitasolle saakka, pääset helposti porautumaan Procountorin kirjanpidon raporteilta yksittäisiin tapahtumiin lukujen takana. Kirjanpidon kirjauksia voidaan tehdä automaattisesti oletusten perusteella.

Kokeile itse!

Tutustu Procountor-ohjelmistoon ja tilaa maksuttomat tutustumistunnukset esittely-ympäristöön.

Kuinka Procountorin automatisoitu kirjanpito nopeuttaa työtäsi?

Procountorin avulla yrityksen kirjanpito syntyy automaattisesti.

Jokainen tosite myyntilaskusta tiliotteeseen siirtyy automaattisesti kirjanpitoon tallennuksen yhteydessä, ja älykkään automaation ansiosta kirjanpito on ajantasaista. Procountor-taloushallinto-ohjelman oletustilikartta ja oletustiliöinnit sekä sisäisen laskennan seurantakohteet voidaan muokata vastaamaan yrityksen yksilöllisiä tarpeita.

Procountor tuottaa kirjanpitolain edellyttämät tuloslaskelman ja taseen sekä päiväkirjan ja pääkirjan. Perusraporttien lisäksi järjestelmästä saadaan projekti- ym. seurantakohteittaiset kirjanpitoraportit sekä kirjanpidon vertailuraportteja. Procountor kirjanpito-ohjelmassa voidaan myös laatia tilikauden päättyessä tasekirja.

Millainen tietoturva Procountorissa on?

Procountorin toiminnassa tietoturva otetaan vakavasti. Esimerkiksi kirjautumisessa on käytössä kaksoistunnistus ja ohjelma toimii muutoinkin verkkopankin tapaan. Kaikki yhteydet ovat salattuja, ja palvelu ajaa taustalla jatkuvia varmuuskopioita tiedostoista.

Kuinka Procountorin ohjelmistopäivitykset hoituvat?

Procountorissa kaikki ohjelmistopäivitykset hoituvat automaattisesti kerran kuukaudessa. Käyttäjien ei siis tarvitse huolehtia ohjelmistoasennuksista eikä kalliita lisenssi- tai palvelininvestointeja tarvita. Tuomme Procountoriin jatkuvasti uusia toimintoja ja käytettävyysparannuksia sekä kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ohjelmiston kehityksessä. Käytössäsi on aina ajantasainen ja kehittyvä, markkinoiden paras taloushallinnon ohjelma!

Procountor-kirjanpito-ohjelman ominaisuudet

Procountorin avulla hoidat koko kirjanpidon ja saat kaiken tarvittavan yhdestä ohjelmasta. Alla lueteltujen kirjanpito-ominaisuuksien lisäksi Procountorista löytyy myös lukuisia muita ominaisuuksia, joihin voit tutustua täällä.

 • Suomen Perustililuettelo, lyhyt versio
 • Yhdistysten ja asuntoyhtiöiden tililuetteloiden lisäykset
 • Kuusi dimensiota sisäistä laskentaa varten (määrä riippuu Procountorin tuoteversiosta)
 • Kirjanpidon muodostaminen kaikkiin yrityksen tositteisiin liittyen
 • Monipuoliset oletukset, joiden pohjalta kirjanpidon automaattista muodostamista voidaan muokata
 • Muistiotositteiden käsittely ja kirjanpito
 • Kirjanpidon perusraportit: päiväkirja, pääkirja, tuloslaskelma ja tase
 • Graafiset vertailuraportit taseesta ja tuloslaskelmasta
 • Budjetti
 • Sisäisen laskennan lisäraportit
 • Jaksotustoiminto
 • Tasekirja ja tase-erittelyt
 • Täsmäytysraportit
 • Sähköinen arkisto
 • Yhteiskäyttö yrityksen ja tilitoimiston kesken
 • Tallennustyökalu

Procountor-kirjanpito-ohjelma – asiakkaiden kokemuksia

Monien asiakkaidemme mielestä Procountor on paras kirjanpito-ohjelma.

”Kirjanpitäjän työ muuttuu oleellisesti mielekkäämmäksi tallennustyön poistuessa ja työn muuttuessa kohti aktiivista ohjausta ja yhteistyötä.”

Anne Mertaoja
Toimitusjohtaja, Talouskonsultointi Mertaoja Oy