Rahoitusta yrityksesi kulloiseenkin tarpeeseen

Yrityksen maksukyvyn varmistaminen ja investointien rahoittaminen ovat yritystoiminnan jatkuvuuden edellytyksiä. Tarjoamme yhteistyössä luotettavien kumppaniemme kanssa niin myyntisaataviin perustuvaa rahoitusta kuin myös vieraan pääoman ehtoista yrityslainaa tukeaksemme asiakkaidemme liiketoimintaa muuttuvassa toimintaympäristössä.

Procountor Kassaturva

Procountor Kassaturva on ketterä palvelu, jonka avulla rahoitat kaiken kokoiset yritysten väliset myyntisaatavasi. Näin saat rahat myyntilaskuista viipymättä tilillesi hankintojen, palkkojen, verojen ja muiden kulujen hoitamiseen. Palvelun avulla voit itse valita, milloin ja paljonko rahoitusta hyödynnät, ja sen ainoa kustannus on rahoitetusta myyntisaatavasta peritty komissio. Palvelu on toteutettu yhteistyössä kumppanimme PURO Finance Oy:n kanssa.

Palvelun hyödyt

  1. Yksi hinta – reilu ja läpinäkyvä hinnoittelu, joka
    skaalautuu saatavan maksuehdon mukaisesti
  2. Täysin digitaalinen prosessi – automatisoitu kirjanpito
  3. Ei rajoituksia yrityksen kokoon, ikään tai toimialaan liittyen
Procountor Kassaturva logo

Muut yhteistyökumppanimme

AREX on toimialariippumaton laskujen ostopalvelu, jossa AREX ostaa yritysten väliset myyntisaatavasi ja luottotappioriski siirtyy rahoittajalle. Palvelussa voi joustavasti rahoittaa haluamansa laskut, jonka lisäksi kirjanpito pysyy ajan tasalla palvelun automaation avulla.

SVEA Ekonomi logo

Svea tarjoaa myyntisaatavien rahoitukseen sekä laskujen osto- että factoring-palvelua: ensimmäisessä luottotappioriski siirtyy Svealle ja jälkimmäisessä se säilyy asiakkaalla. Svean kautta voit rahoittaa myös kuluttajalaskuja.

Ropo Capital logo

Ropolta voit valita joko laskusaatavarahoituksen omalla luottotappioriskillä tai laskujen ostopalvelun, jossa Ropo kantaa riskin luottotappioista. Palvelun hinnoittelu on joustava, ja ainoa kustannus asiakkaalle syntyy Ropolle toimitettujen laskujen rahoittamisesta.

Qred myöntää PK-yrityksille vakuudetonta yrityslainaa 100 000 euroon asti 1–18 kuukauden laina-ajalla. Lainoista ei peritä aloitusmaksua tai muita piilokuluja. Lainasopimus raukeaa, kun lainapääoma on maksettu takaisin. Kuukausikuluja peritään vain niiltä kuukausilta, joina laina on ollut käytössä. Lainan voi siis maksaa halutessaan takaisin myös nopeammin ja tällöin säästää myös lainan kuluissa. Qrediltä voit hakea lainaa helposti suoraan verkossa.

Miten valita yritykselleni sopivin rahoituspalvelu?

Kokosimme alle päätöksenteon tueksi yhteenvedon myyntisaataviin perustuvien rahoituspalveluiden ominaisuuksista. Ole myös rohkeasti yhteydessä kumppaneihimme kysyäksesi lisää!

Procountor KassaturvaAREXSvea FactoringSvea Laskujen ostoRopo Capital FactoringRopo Capital Laskujen osto
Rahoitus on joustavasti käytössä tarpeen mukaan
Rahat myyntisaatavista viipymättä tilille
Myyntisaatava toimii rahoituksen vakuutena
Myyntisaatavan luottotappioriski siirtyy rahoittajalle
Kuluttajalaskujen rahoitus
Palvelu on integroitu Procountoriin
Automatisoitu kirjanpito, ei lisätöitä kirjanpitäjälle