EtusivuProcountor TaloushallintoProcountor Kassaturva

Laskurahoituspalvelu, joka toimii suoraan Procountorissa

Lähettämällä laskusi Procountor Kassaturvalla saat rahat myyntilaskuistasi heti tilillesi. Kokeile palvelua sitoutumatta mihinkään! Palvelun saat käyttöön kirjautumalla omilla Procountor-tunnuksillasi ja täyttämällä sen jälkeen pyydetyt tiedot.

Ota yhteyttä ja kuule lisää Procountor Kassaturvasta

Miksi Kassaturva?

Saat rahat tilillesi heti, kun olet lähettänyt laskun asiakkaallesi

Voit rahoittaa kuluttajille sekä yrityksille suunnatut myyntilaskut

Lähetä laskusi kuten ennenkin, Kassaturvan saat käyttöön nopeasti

Luottovakuutus yrityslaskuille – pienennä yrityksesi riskit

Saumattomasti kirjanpitoon integroitu laskurahoitus

Procountor Kassaturva on edistyksellinen laskurahoitus- eli factoring-palvelu, jonka avulla yritys pystyy rahoittamaan kaiken kokoiset myyntisaatavat. Laskurahoituksen avulla yritys saa rahat myyntilaskuistaan viipymättä tililleen hankintojen, palkkojen, verojen tai muiden kulujen hoitamiseen.

Procountor Kassaturva on täysin integroitu Procountor Taloushallinto -ohjelmistoon, jonka ansiosta reskontrakuittaukset ja kirjanpito hoituvat täysin automaattisesti ilman lisääntyvää työmäärää tai ylimääräisiä kuluja.

Procountor Kassaturva –palvelun hyödyntäminen on helppoa, joustavaa ja läpinäkyvää – yritys päättää itse, milloin ja mitkä laskut rahoitetaan. Sen ainoa kustannus on käytetystä rahoituksesta veloitettava komissio. Palvelu sopii kaiken kokoisille yrityksille toimialasta riippumatta ja tukee yrityksiä kassanhallinnassa ja ennustavuuden luomisessa.

Tarjoamme lisäksi luottovakuutusta, jolla pienennät ostajiisi kohdistuvaa riskiä ja turvaat 95 % myyntilaskujesi loppusummasta.

Procountor Kassaturva on toteutettu yhteistyössä kumppanimme PURO Finance Oy:n kanssa.

”Kassaturva auttaa kassan suunnittelussa ja kassanhallinnassa.”

Jussi Hietala
Viher-Suomi

Procountor Kassaturva yrityksille

Palvelun avulla rahoitat kaiken kokoiset yritysten väliset myyntisaatavasi. Näin saat rahat myyntilaskuista viipymättä tilillesi hankintojen, palkkojen, verojen ja muiden kulujen hoitamiseen.

Rahoitussopimuksen lisääminen asiakkaalle tapahtuu helposti ja nopeasti – katso ohjevideo.


Procountor Kassaturva tilitoimistoille

  •  Yrityksen elintärkeä kassavirtakierto nopeutuu
  •  Yrityksen mahdollisuudet ennakoida ja suunnitella tulevaa paranevat
  •  Helppo ottaa käyttöön muutamalla klikkauksella – katso ohjevideo

Miten saan Kassaturvan käyttöön?

Kassaturvan pallerot

Opastamme sinua käyttöönotossa – katso ohjevideo

Hinnoittelu Procountor-käyttäjälle

Laskurahoituspalvelun hinta määräytyy laskukohtaisesti, eikä sen käytöstä synny muita kuluja. Palvelu kattaa kaikki haluamasi asiakkaillesi lähetetyt euromääräiset laskut.

Esimerkkinä, kun lähetät asiakkaallesi 100 euron laskun ja asiakas maksaa laskun ajallaan 15 päivän kuluessa, rahoitusprovisio tästä laskusta on 50 senttiä.

Luottovakuutuksen hinta on 0,25 % myyntilaskun loppusummasta. Esimerkiksi 5000 euron myyntilaskussa luottovakuutuksen kulu on 12,5 euroa, jolla saadaan turvattua 95 % myyntilaskun loppusummasta.

Esimerkki luottovakuutuksen käytön vaikutuksesta: yrityksen voittomarginaalin ollessa 5 %, 5000 euron luottotappion korvaamiseen tarvitsee yrityksen tehdä vähintään 50 000 euron edestä lisämyyntiä kuitatakseen luottotappiosta aiheutuneet menetykset.

Procountor Kassaturva
Kassaturvan provisio myyntisaamiselle maksuehdoittain:
1-15 päivää
16-30 päivää
31-45 päivää
46-60 päivää
61-90 päivää
0,50%
1,30%
2,10%
2,80%
4,20%
Myyntisaamiset päivässä tilillesi *
Muistutukset ja mahdollinen perintään ohjaus
Myyntisaatavien raportointi ja seuranta
* Maksamme 80% myyntisaatavistasi saman tien tilillesi Kassaturvan provisiolla vähennettynä. Loppusuorituksen maksamme, kun asiakkaasi on maksanut laskun. Kassaturvan provision perustana ovat laskun verollinen loppusumma ja toteutunut maksuehto.
Puro

Palvelu on toteutettu yhteistyössä kumppanimme PURO Finance Oy:n kanssa.

Parhaat tärpit yrittäjälle

Talouspuntari

Blogi: Kahdeksan vinkkiä parempaan laskuttamiseen pienyrittäjälle

Yritysten välisessä kaupassa laskutus on edelleen vallitsevampi käytäntö käteismaksamisen sijaan. Myös kuluttajakaupassa monet suuremmat palvelut laskutetaan. Kassavirran ja riskienhallinnan kannalta laskutus prosessina vaikuttaa yksinkertaiselta, eikä sen tehostamista usein mietitä kovinkaan paljoa.

Mies katsoo luuria

Blogi: Yrityksen kassankierron tehostaminen tukee poikkeusajasta selviämistä

Poikkeusoloista selviäminen on vaatinut yrityksiltä entistä enemmän erikoistoimenpiteitä, joista muodostuikin vuoden 2020 aikana osa normaalia arkea. Poikkeuksellinen tilanne ei ole tarkoittanut pelkästään vain rajoituksia, vaan samaan aikaan tarve molemminpuoliselle joustavuudelle on lisääntynyt.

Nainen hississä

Blogi: Laskurahoitus apuna yrityksen kassanhallinnassa

Yritysten elämä on tasapainoilua tulojen ja menojen välillä, aivan kuten mikä tahansa talouden hallinta. Kuinka paljon kassassa on rahaa, kuinka paljon sieltä on lähdössä maksuja? Kassavirran hallintaan liittyy näiden kahden, tulevan ja ulos lähtevän rahaliikenteen sääteleminen. Jos tulot ja menot ovat tasapainossa ja ensimmäinen voitolla, on yritystoiminta kannattavaa.

Ota yhteyttä ja kuule lisää palvelusta