EtusivuProcountor TaloushallintoProcountor Kassaturva

Procountor Kassaturvalla myyntisaamiset kassavaroiksi

Miksi Kassaturva?

Saat rahat tilillesi heti, kun olet lähettänyt laskun asiakkaallesi

Voit tarjota asiakkaallesi pidemmän maksuajan

Laskutusjärjestelmääsi tai prosessiisi ei tule muutoksia

Voit rahoittaa kuluttajille sekä yrityksille suunnatut myyntilaskut

PROCOUNTOR KASSATURVA – Saumattomasti kirjanpitoon integroitu laskurahoitus

Procountor Kassaturva on edistyksellinen laskurahoituspalvelu, jonka avulla yritys pystyy rahoittamaan kaiken kokoiset myyntisaatavat. Laskurahoituksen avulla yritys saa rahat myyntilaskuistaan viipymättä tililleen hankintojen, palkkojen, verojen tai muiden kulujen hoitamiseen. Procountor Kassaturva on täysin integroitu Procountor Taloushallinto -ohjelmistoon, jonka ansiosta reskontrakuittaukset ja kirjanpito hoituvat täysin automaattisesti ilman lisääntyvää työmäärä tai ylimääräisiä kuluja.

Procountor Kassaturva –palvelun hyödyntäminen on helppoa, joustavaa ja läpinäkyvää – yritys päättää itse, milloin ja mitkä laskut rahoitetaan. Procountor Kassaturvan ainoa kustannus on käytetystä rahoituksesta veloitettava komissio. Procountor Kassaturva sopii kaiken kokoisille yrityksille toimialasta riippumatta ja tukee yrityksiä kassanhallinnassa ja ennustavuuden luomisessa.

”Kassaturva auttaa kassan suunnittelussa ja kassanhallinnassa.”

Jussi Hietala
Viher-Suomi


Procountor Kassaturva tilitoimistoille

  •  Yrityksen elintärkeä kassavirtakierto nopeutuu
  •  Yrityksen mahdollisuudet ennakoida ja suunnitella tulevaa paranevat
  •  Helppo ottaa käyttöön muutamalla klikkauksella – katso ohjevideo

Procountor Kassaturva yrityksille

Procountor Kassaturva on ketterä palvelu, jonka avulla rahoitat kaiken kokoiset yritysten väliset myyntisaatavasi. Näin saat rahat myyntilaskuista viipymättä tilillesi hankintojen, palkkojen, verojen ja muiden kulujen hoitamiseen.

Palvelu on toteutettu yhteistyössä kumppanimme PURO Finance Oy:n kanssa.

Miten saan Kassaturvan käyttöön?

Opastamme sinua käyttöönotossa – katso ohjevideo

Hinnoittelu Procountor-käyttäjälle

Palvelun hinta määräytyy laskukohtaisesti, eikä sen käytöstä synny muita kuluja. Palvelu kattaa kaikki haluamasi yritysasiakkaille lähetetyt euromääräiset laskut.

Esimerkkinä, kun lähetät asiakkaallesi 100 euron laskun ja asiakas maksaa laskun ajallaan 15 päivän kuluessa, rahoitusprovisio tästä laskusta on 50 senttiä.

Procountor Kassaturva
Kassaturvan provisio myyntisaamiselle maksuehdoittain:
1-15 päivää
16-30 päivää
31-45 päivää
46-60 päivää
61-90 päivää
0,50%
1,30%
2,10%
2,80%
4,20%
Myyntisaamiset päivässä tilillesi *
Muistutukset ja mahdollinen perintään ohjaus
Myyntisaatavien raportointi ja seuranta
* Maksamme 80% myyntisaatavistasi saman tien tilillesi Kassaturvan provisiolla vähennettynä. Loppusuorituksen maksamme, kun asiakkaasi on maksanut laskun. Kassaturvan provision perustana ovat laskun verollinen loppusumma ja toteutunut maksuehto.

Parhaat tärpit yrittäjälle

Blogi: Kahdeksan vinkkiä parempaan laskuttamiseen pienyrittäjälle

Yritysten välisessä kaupassa laskutus on edelleen vallitsevampi käytäntö käteismaksamisen sijaan. Myös kuluttajakaupassa monet suuremmat palvelut laskutetaan. Kassavirran ja riskienhallinnan kannalta laskutus prosessina vaikuttaa yksinkertaiselta, eikä sen tehostamista usein mietitä kovinkaan paljoa.

Blogi: Yrityksen kassankierron tehostaminen tukee poikkeusajasta selviämistä

Poikkeusoloista selviäminen on vaatinut yrityksiltä entistä enemmän erikoistoimenpiteitä, joista muodostuikin vuoden 2020 aikana osa normaalia arkea. Poikkeuksellinen tilanne ei ole tarkoittanut pelkästään vain rajoituksia, vaan samaan aikaan tarve molemminpuoliselle joustavuudelle on lisääntynyt.

Blogi: Laskurahoitus apuna yrityksen kassanhallinnassa

Yritysten elämä on tasapainoilua tulojen ja menojen välillä, aivan kuten mikä tahansa talouden hallinta. Kuinka paljon kassassa on rahaa, kuinka paljon sieltä on lähdössä maksuja? Kassavirran hallintaan liittyy näiden kahden, tulevan ja ulos lähtevän rahaliikenteen sääteleminen. Jos tulot ja menot ovat tasapainossa ja ensimmäinen voitolla, on yritystoiminta kannattavaa.

Ota yhteyttä ja kuule lisää palvelusta

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen hyväksyt yhteystietojesi välittämisen kumppanillemme PURO Finance Oy:lle.