Procountor Mini

Missä älypuhelin, siellä taloushallinto. Procountor Mini on Procountorin kevytversio, joka on kehitetty helpottamaan yrittäjän taloudenhallintaa tien päällä.

Procountor Minillä hoidat taloushallinnon rutiinitehtävät mobiilisti. Procountor Mini mahdollistaa matka- ja kululaskujen sekä kuittien kuvaamisen kätevästi tien päältä. Minillä voit lisäksi tarkastella omia palkkalaskemiasi, hyväksyä ja asiatarkastaa laskuja sekä maksaa laskuja ajasta ja paikasta riippumatta. Procountor Mini on saatavilla, kun käytössäsi on Procountor Taloushallinto.

Lataa puhelimeesi näppärä Procountor Mini -sovellus ja siirry taloudenhoidon ohituskaistalle. Procountor Mini -sovellus on saatavilla Android- ja iPhone-puhelimiin.

Laadi matkalaskut vaivattomasti

Matkalaskujen laatiminen Procountor Minillä on helppoa. Matkalaskun luominen onnistuu vaiheittain jo matkan aikana, ja työmatkalta on mukava palata kotiin, kun matkalasku on jo valmiina hyväksymiskiertoon.

Sovellus laskee ulkomaan- ja kotimaan päivärahat automaattisesti, sekä kääntää muissa valuutoissa olevat ostot kirjanpitovaluuttaan. Päivärahat ja kilometrikorvaukset Procountor Mini laskee matkalaisen syöttämien paikkojen sekä aikojen perusteella.

Matkalaskun laatiminen vaiheittain

Matkan alussa Miniin syötetään lähtöpaikan tiedot, minkä jälkeen puhelimen voi laittaa syrjään ja rentoutua matkan ajaksi. Matkalaskun täyttämistä voi jatkaa, kun matkan seuraava tapahtuma on ajankohtainen.

Täytä matkalaskua silloin kun tapahtuu

Matkan aikana tapahtuvia kuluja ja matkatietoja on helppo lisätä Miniin silloin, kun itse tapahtuma on ajankohtainen ja tuoreessa muistissa.

Matkalla ei tarvitse huolehtia kulujen valuuttojen muuttamisesta, koska Mini kääntää valuutan ympäristösi kirjanpitovaluuttaan itsestään.

Tyytyväisenä kotiin

Kun matka on saapunut päätökseen, pystytään matkalasku lähettämään hyväksyttäväksi siitä vastaavalle henkilölle tai keskeneräisenä Procountoriin. Eikä jälkeenpäin tarvitse enää murehtia matkalaskun tekemisestä.

Päivittäiset kululaskut samalla hetkellä kirjanpitoon

Procountor Minillä onnistuu myös pelkän kululaskun tekeminen matkalaskun sijaan. Tällä tavoin yrityksen päivittäiset kulut saadaan Minin avulla hoidettua kätevästi kirjanpitoon paikan päällä, kun itse tuotteen tai palvelun osto tapahtuu.

Tarkasta ja hyväksy laskut helposti ja nopeasti

Procountor Minillä laskujen tarkastaminen ja hyväksyminen on nopeaa ja helppoa. Kun Procountoriin tulee tarkastettava lasku, tulee siitä ilmoitus puhelimeen. Erillisiä kirjautumistunnuksia ei tarvita, vaan sisään pääsee omilla tutuilla Procountor-tunnuksilla.

Palkkanauhat helposti saataville

Procountor Minillä omien palkkanauhojen katselu onnistuu kätevästi palkkaosiosta. Palkkalaskelmia on helppo katsella, tarvittaessa esimerkiksi vuosi taaksepäin, eikä katseluun tarvitse erillisiä kirjautumistunnuksia.

Kuvaa Procountor Minillä kuitit talteen

Procountor Minillä kuvaat kuitit talteen vaikka heti ostotapahtuman yhteydessä. Tallennetut kuitit lähetetään sähköisesti Procountoriin jatkokäsiteltäväksi, eikä paperisia kuitteja ole tarve säilyttää. 

Minillä kuittien kuvaaminen käy helposti:

  1. Avaa Mini, siirry kuittien kuvaukseen ja ota kuva kuitista
  2. Täytä kuitin tiedot käsin tai anna automaattisen tekstintunnistuksen hoitaa homma puolestasi
  3. Tarkista kuitin tiedot ja tallenna kuitti – kuitti on nyt tallessa Minissä ja Procountorissa”

Tekstintunnistus nopeuttaa kuitin tietojen tallentamista

Käyttämällä Minin kuittiskannaustoimintoa saat kuitin tiedot täydennettyä hetkessä. Minin tekstintunnistustekniikan avulla tallennat automaattisesti kuitin summan, ostopaikan, maksutavan, päiväyksen ja alv-prosentin. Voit käyttää skannaustoimintoa sekä Minissä kuvattaville kuiteille että olemassa oleville kuvatiedostoille.

Hinta

Minin maksuttomiin ominaisuuksiin kuuluvat laskujen asiatarkastaminen ja hyväksyminen, laskujen dimensiointi sekä omien palkkalaskelmien tarkastelu. Maksullisia ominaisuuksia (5,95€/kk/käyttäjä/ympäristö) puolestaan ovat kuittien kuvaaminen, matka- ja kululaskujen laadinta sekä laskujen maksaminen.

Hintaan lisätään ALV 24 %.

Lataa Procountor Mini puhelimesi sovelluskaupasta

Procountor Mini toimii iOS– ja Android-laitteissa ja on ladattavissa puhelimen omasta sovelluskaupasta. Kaipaatko apua ja ohjeita sovelluksen käyttöön? Täältä saat ohjeita Procountor Mini -sovelluksen käyttöön.

Ei vielä Procountoria käytössä? Kokeile ohjelmistoa veloituksetta

Procountor Mini toimii yhdessä Procountor Taloushallinnon kanssa. Ohjelmisto toimii pilvipalveluna ajasta ja paikasta riippumatta. Kattavan taloushallinnon ohjelmiston lisäksi tarjoamme myös veloituksettomat päivitykset, ylläpidon ja asiakaspalvelun.

Myös Finago Avain on osa Procountorin mobiilitarjontaa

Finago Avain-sovellus mahdollistaa helpon ja turvallisen tunnistautumisen Procountorin sisäänkirjautumisen yhteydessä ilman tunnuslukulistoja.