EtusivuProcountor TaloushallintoLisäpalvelutDokumentinhallinta

Dokumentinhallinta

Dokumentinhallinta tehostaa ja helpottaa yritysdokumenttien arkistointia ja hallintaa merkittävästi. Ominaisuus on saatavilla Procountor Taloushallinto -tuotepaketteihin ja hinnoittelu perustuu lisättyjen dokumenttien määrään.

Dokumentinhallinnan voi aktivoida helposti käyttöasetuksista, jolloin jokainen ympäristön käyttäjä voi lisätä liitteitä uusiin sijainteihin, mikäli käyttäjällä on vähintään lukuoikeudet kyseiselle näkymälle.

Dokumentinhallinnan avulla liitteitä voidaan arkistoida:

  • yrityksen tietoihin (mm. yhtiökokouspöytäkirjoja ja muita yritystä koskevia dokumentteja yrityksen perustietoihin)
  • liikekumppanirekisteriin (asiakas-, toimittaja- sekä henkilörekistereihin)
  • tuoterekisteriin
  • palkanlaskennassa palkansaajan tietoihin (mm. verokorttien ja muiden työntekijän työsuhdetta koskevien dokumenttien tallentaminen työntekijäkohtaisesti)

Laajennettujen arkistointimahdollisuuksien lisäksi ominaisuus tuo mukanaan erillisen dokumentinhallinnan näkymän, jolla voidaan hakea kaikkia ympäristöön liitettyjä dokumentteja vastaavalla tavalla kuin kirjanpidon tositteita ja laskuja. Hakutuloksissa näkyvät dokumentit sellaisilta näkymiltä, joille käyttäjällä on vähintään lukuoikeudet. Lisäksi dokumentinhallinta mahdollistaa dokumenttien lisäämisen ympäristön sisällä uusiin sijainteihin.

Hinta ja käyttöönotto

  • Dokumentinhallinta on saatavilla kaikkiin Procountor Taloushallinto -ympäristöihin.
  • Ominaisuuden voi helposti kytkeä päälle ja pois käyttöasetuksista.
  • Hinnoittelu perustuu lisättyjen dokumenttien määrään ja kuukauden aikana lisätty dokumentti lasketaan yhdeksi tositteeksi. Lisätty dokumentti lasketaan siis tositteeksi samalla tavalla kuin esimerkiksi myynti- tai ostolasku.

Procountor käytöstä veloitetaan valitun kuukausipaketin mukaisesti. Kuhunkin kuukausipakettiin kuuluu tietty määrä tositteita ja palkanmaksuja. Procountor tarkistaa kuukausittain toteutuneet määrät ja lasku muodostuu sen perusteella.

Katso Procountor Taloushallinto -tuoteversioiden tositemäärät/kuukausi ja ylimenevien tositteiden hinnat.

Haluatko keskustella lisäpalvelusta vielä asiantuntijamme kanssa?

Jätä yhteydenottopyyntö tästä. Olemme sinuun pian yhteydessä.