EtusivuProcountor TaloushallintoLisäpalvelutEurocard-liittymä

Eurocard-liittymä

Eurocard -liittymä tehostaa matka- ja kululaskujen käsittelyä, kun yrityksen Eurocard-yrityskortti ja -matkatiliostojen tiedot voidaan siirtää Procountoriin automaattisesti.

Automaattinen tapahtumasiirto Eurocard-ostoista säästää aikaa matka- ja kululaskujen käsittelyssä. Tapahtumien käsittely on nopeaa, ja matkalaskunkin voi laatia ajasta ja paikasta riippumatta, kunhan käytössä on toimiva internet-yhteys. Liittymä on SEB Kort Bank AB:n tarjoama palvelu, jossa yrityksen kortti- ja matkatilitapahtumat siirtyvät automaattisesti matka- ja kuluhallintasovellukseen. Tapahtumasiirrot voidaan ottaa käyttöön joko pelkkien yrityskortti- tai sekä yrityskortti- että matkatilitapahtumien siirtoon. Procountorissa molempien tapahtumatyyppien käsittely tapahtuu samalla tavalla matkalaskujen kautta.

Automaattinen tapahtumien haku

Kuukauden Eurocard-laskujen täsmäyttäminen onnistuu vain muutamalla klikkauksella, kun uudet tapahtumat noudetaan Eurocard-palvelusta Procountoriin automaattisesti päivittäin. Automaattinen tietojen haku nopeuttaa tapahtumien käsittelyä ja lisää sen luotettavuutta. Lue lisää tapahtumien hausta Procountorin ohjekirjasta.

Käyttöönotto ja hinta

29 €/kk, avausmaksu 220 €. Hintoihin lisätään ALV 24 %.

Voit tilata Eurocard-liittymän helposti täyttämällä tilauslomakkeen.

Haluatko keskustella lisäpalvelusta vielä asiantuntijamme kanssa?

Jätä yhteydenottopyyntö tästä. Olemme sinuun pian yhteydessä.