Jackbot – nostaa tiedon avulla tilitoimiston suorituskyvyn uudelle tasolle

Jackbot auttaa tilitoimistoa seuraamaan asiakkaiden liiketoiminnassa tapahtuvia muutoksia ja Jackbot tekee muutoksiin reagoinnin helpoksi. Jackbot helpoittaa tiedon avulla jo 300 tilitoimistoalan ammattilaisen arkea.

Jackbot avaa tilitoimistolle mahdollisuuden parantaa tiedon avulla

  • työskentelyn laatua ja tehokkuutta
  • asiakastyytyväisyyttä
  • kykyä tuottaa lisäarvoa asiakkaille

Näin Jackbot toimii

Jackbot noutaa tietoa tilitoimiston asiakkaista Procountorista sekä muista lähteistä.

Jackbot tarjoaa noudettuihin tietoihin perustuvat helppokäyttöiset työkalut tilitoimistotyön prosessien, laadun sekä tehokkuuden seurantaan ja kehitykseen.

Jackbot auttaa tilitoimistoa seuraamaan asiakkaiden liiketoiminnassa tapahtuvia muutoksia ja Jackbot tekee muutoksiin reagoinnin helpoksi.

Jackbot auttaa tilitoimistoa huomaamaan asioita, joissa asiakkaita voi neuvoa ja auttaa entistä paremmin ja monipuolisemmin.

”Jackbot kokoaa datasta selkeän yhteenvedon. Koska Jackbotin myötä data on helpommin saatavilla, sitä tulee myös käytettyä enemmän kuin aiemmin.”

Mira Merikanto
Strateginen taloustoimisto Sukkela

Tutustu Jackbottiin

Jackbot helpoittaa tiedon avulla jo 300 tilitoimistoalan ammattilaisen arkea. Tutustu Jackbot-palveluun tarkemmin Jackbotin omilla kotisivuilla.

Jätä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä

Jackbotin käyttöönotto ja hinnoittelu

  1. Ota yhteyttä Jackbottiin alapuolella olevasta painikkeesta.
  2. Jackbot on yhteydessä tilitoimistoosi.
  3. Tilitoimisto listaa palvelun piiriin tulevat asiakkaansa.
  4. Palvelun avaus käyttöön ja käyttökoulutus.

Jackbotin hinnoittelu

Assistant
3€
/KK/loppuasiakas
Specialist
6€
/KK/loppuasiakas
Expert
9€
/KK/loppuasiakas
Guru
12€
/KK/loppuasiakas
TilannekuvaOsittain
Raportit ja muistutukset kirjanpitäjälle Osittain
Muistutukset johdolle Osittain
Kehityskuva
Asiakaskuva
Asiakasoivallukset
Toimialavertailut
Muistutukset ja ilmoitukset asiakkaille
Asiakasviestien räätälöinti
Palvelun avaus ja koulutukset
Tekninen tuki ja asiakaspalvelu

Jackbotin palvelun hinnoittelu perustuu tilitoimiston asiakkaiden määrään. Palvelusta on tarjolla erilaisia versioita, joiden hinnat vaihtelevat välillä 3-12 € / kk / asiakas. Palvelun käyttöönotto ei maksa mitään ja tarjolla on myös mahdollisuus kokeilla palvelua 2 kuukauden ajan veloituksetta. Jätäthän yhteydenottopyynnön ja kerromme hinnoittelusta lisää.

Parhaat tärpit kirjanpitäjälle

Blogi: Tilitoimiston tiedolla johtamisessa vain taivas on rajana

Suuret tietomäärät ja niiden aktiivinen hyödyntäminen liiketoiminnassa kuulostavat ehkä tutuilta puhuttaessa IT-yrityksistä, verkkokaupoista tai muista kuluttajille suunnatuista nettipalveluista. Voisiko kuitenkin myös tilitoimistoissa olla mahdollisuuksia hyödyntää tietoa liiketoiminnassa? Meidän mielestämme kyllä voisi, ja itseasiassa hyvinkin merkittävässä mittakaavassa.

Blogi: Kuinka ottaa kaikki irti tiedolla johtamisesta tilitoimistossa?

Kirjoitimme helmikuussa blogikirjoituksen tilitoimiston tiedolla johtamisesta, ja tämä kirjoitus on jatko-osa siihen. Jos et ole vielä lukenut edellistä artikkelia, kannattaa tutustua siihen. Kuten edellisessä kirjoituksessamme totesimme, tilitoimistot ovat harvinaisen hyvässä asemassa tiedolla johtamisen näkökulmasta. Tilitoimistoissa normaali työskentely kerryttää jatkuvasti arvokasta tietoa, jota voi hyödyntää monella tavalla.

Blogi: Mitä on advisor-kirjanpitäjän työ?

Automaatio ja tekoälyn mahdollistavat ratkaisut tuovat uusia mahdollisuuksia taloushallinnon palveluja tarjoaville ja muuttavat taloushallinnon alan ammattilaisten työrutiineja. Pelkkä rutiininomainen työ on jo poistunut monilta, jotka hyödyntävät moderneja työvälineitä, ja tämä suuntaus vahvistuu koko ajan.