EtusivuProcountor SoloTutustu ilmaiseksi kiitos

Tervetuloa tutustumaan Procountor Soloon

Täällä pääset näkemään miten Procountor Solo toimii ja kuinka se voisi olla apunasi taloushallintosi arjessa yhteistyössä kirjanpitäjäsi kanssa. Lähetimme myös sähköpostiisi tunnukset, joilla pääset itse kokeilemaan Procountor Soloa.

Onko sinulla herännyt kysyttävää tässä vaiheessa tai haluaisitko jutella asiantuntijamme kanssa? Autamme mieluusti!

”Procountor Solo on palauttanut mun motivaation paperihommiin.”

Julius Ruissalo
Rakennus Ruissalo

Tutustu Procountor Soloon

Yleisesittelyssä opit tarkemmin mikä Solo on, millaisia yleisiä kysymyksiä siihen liittyen olemme kuulleet ja myös, että miten Solon käyttöönotto menee.

Tee ja lähetä laskuja asiakkaillesi

Laskutusohjelma sisältyy palveluun. Voit tehdä ja lähettää laskuja verkkolaskuina, sähköpostilla tai perinteisesti paperisena. Asiakkaidesi suoritukset kohdistuvat automaattisesti oikeisiin laskuihin. Kätevää!

  • Muistutus ja hyvityslaskut
  • Maksujen seuranta
  • Tarjous, tilausvahvistus, lähete
  • Tuote- ja kontaktirekisterit

Voit käyttää palvelua missä tahansa

Et tarvitse erillistä mobiilisovellusta. Koko taloushallintosi toimii nettiselaimella puhelimellasi.

Kuukausimaksu on 0 € – 29 € riippuen yrityksesi myyntitulojen muodostamasta liikevaihdosta. Aloitushinta on aina 0 € / kk.

Kysyttävää? Autamme mieluusti

Kuvaa kuitit

Kuvaa kuittisi aina saadessasi kuitin käteesi. Ne pysyvät hyvässä järjestyksessä ja on helppo toimittaa kirjanpitäjällesi. Kuvausta helpottaa automaattinen tekstinluku.

Vastaanota verkkolaskuja ja maksa laskuja

Saat verkkolaskuosoitteen, johon vastaanotat laskut. Ne on helppo maksaa ja toimittaa kirjanpitoon. Voit myös lisätä paperiset tai sähköpostitse vastaanotetut laskut maksettavaksi suoraan ohjelmasta. Aineisto on samalla automaattisesti valmis kirjanpitoosi.

Liitä kuitit tiliotteen tilitapahtumiin

Kuvaamistasi kuiteista ei tarvitse syöttää summia tai muita yksityiskohtia. Liität vain kuvaamasi kuitit pankkiyhteydellä päivitettäviin tilitapahtumiin.

Kysyttävää? Autamme mieluusti

Kirjanpitäjäsi tekee kirjanpidon tehokkaasti

Kun kirjanpitäjäsi saa kirjanpitoaineiston ajoissa ja kaiken tarvittavan hyvässä järjestyksessä, on kuukausikirjanpidon tekeminen hänelle ihanan helppoa.

Jätä yhteystietosi, niin jutellaan lisää

Tilaa Procountor Solo

Valmiina ottamaan Solo käyttöösi? Voit tilata ohjelman suoraan tuotantokäyttöön, jos sinulla on jo Procountoria käyttävä tilitoimisto.

Muistathan, että Solo on hinnoiteltu siinä käsitellyn liikevaihdon perusteella, joten käyttöönotto ei vielä maksa mitään ja kiinteä kuukausimaksu määrittyy vasta kun olet käsitellyt sen kautta tulojasi yli 15 000€ edestä.