EtusivuPilvi-lehti

Pilvi-asiakaslehti

Saat Accountor Finagon Pilvi-lehdestä uusia näkökulmia ja vinkkejä yrityksesi taloushallinnon tehostamiseen.  Lehdessä kerromme, mitä taloushallinnon alalla tapahtuu. Tervetuloa oivaltamaan! 

Pilvi-lehden pääset lukemaan alta ekologisesti sähköisessä muodossa.  

Pilvi 1/2020

Piilaakson teknologiapiireissä keitetty, keksijäksikin tituleerattu Perttu Pölönen pohtii haastattelussamme merkityksellisyyden nousua rahan tavoittelun rinnalle. Tässä numerossa myös: palvelumuotoilu auttaa luomaan kannattavaa kasvua, Accountor Finagon uusi podcast Talouspuntari antaa eväitä talouden päätöksiin ja Procountor Junior tuo tekoälyn Procountoriin.

Pilvi 2/2019

Millainen suhde menestyksekkään tanssiuran tehneellä Jukka Haapalaisella on kirjanpitoon, rahaan ja kuluttamiseen? Tässä numerossa numeroiden tuomista rutiineista nauttiva Jukka pohtii tanssin myötä elämään tullutta yrittäjyyttä ja kohtuullista kuluttamista. Lisäksi pohditaan tilitoimiston somepresenssin vaikutusta asiakkaan ostopäätökseen: parhaimmillaan laadukkaat some-sisällöt ovat sekä asiakaspalvelua että uusasiakashankintaa.

Pilvi 1/2019

Hyödynnetäänkö teidän tilitoimistossa jo tekoälyä? Pilvi-lehdessä käsittelemme Procountorin uutta Myadvisor tekoälyä hyödyntävää lisäpalvelua. Lisäksi: älykkään taloushallinnon ensiaskeleita ja sen tuottamista hyödyistä arkiseen työskentelyyn.

Pilvi 2/2018

Miten taloushallinnon automaatiosta tulee kirjanpitäjän uusi työkaveri ja miten se tuo lisää tehokkuutta taloushallintoon? Lue myös tilitoimisto Tiihosen tarina heidän siirtymästä sähköiseen taloushallintoon Onni-projektin avulla.