EtusivuPartneriohjelma

Partneriohjelmamme tarjoaa merkittäviä etuja tilitoimistoille

Olemme kehittäneet partneriohjelmamme tilitoimistojen liiketoiminnan ja sähköisen taloushallinnon osaamisen kasvattamista varten. Jälleenmyyntipalkkiomme tukee uusien asiakkaiden hankintaa.

Mitä etuja tarjoamme partneritilitoimistolle?

Partneriohjelmamme on suunnattu dynaamisille tilitoimistoille, jotka haluavat täydentää palveluvalikoimaansa Procountor-ohjelmistolla ja pysyä sähköisen taloushallinnon osaamisen kärjessä. Haluamme tukea yhteistyötilitoimistojemme liiketoiminnan kasvua ja uusasiakashankintaa partneriohjelman avulla. Edut kasvavat partneruuden tason mukaan.

”Pro-klubin tapahtumissa pääsen verkostoitumaan ja vaihtamaan ajankohtaiset kuulumiset muiden taloushallinnon ammattilaisten kanssa. Tehokäyttäjien webinaareissa kuulen uusimmat ohjelmistopäivitykset ja pääsen edelleen syventämään Procountor-osaamistani.”

Eija Piekkala
Toimitusjohtaja, Procountor Kulta-partneri, Entitas Oy

Accountor Finagon partneriohjelman tasot

PartneriHopeaKultaPlatina
Oma yhteyshenkilö Accountor Finagolla
Ohjelmiston jälleenmyyntipalkkio* 30 %/10 %30 %/10 %30 %/10 %30 %/10 %
Markkinointipaketti
Yhteistapahtumat (markkinointi/koulutus)
Näkyvyys SuomenTilitoimistot.fi -sivustolla
Koulutusmateriaalien käyttö
Koulutuswebinaarit
Oppilaitosakatemia
Ohjelmistoalennus omasta käytöstä**-25%-50%-100%
Klubi sertifioituneille ja auktorisoituneille käyttäjille
Partneriohjelman edellytykset
Tilitoimistoyhteistyösopimus
Loppuasiakkaita sähköisessä taloushallinnossa525100
Sertifioituja ja auktorisoituja osaajia13+1
* Korotettu palkkio 6 kk asiakkaan aloituksesta.
** Ohjelmistoalennus tilitoimiston omasta käytöstä koskee Procountor Taloushallinto -ohjelmistoja.

Tilitoimisto, lähde mukaan partneriohjelmaan!

Partneriohjelma on avoin kaikille tilitoimistoille, jotka täyttävät partneriohjelman ehdot. Ohjelmaan osallistuminen on maksutonta – edellytyksenä on vain halu kehittää sähköisen taloushallinnon osaamista.

Jokaisella neljällä partneriohjelmamme tasolla on merkittäviä etuja. Voit siirtyä tasolta toiselle osoittamalla ohjelmiston käyttötaitosi sertifiointi- tai auktorisointikokeella sekä siirtämällä asiakkaitasi sähköiseen taloushallintoon.

Autamme partneritilitoimistojamme markkinoinnin suunnittelussa ja toteutuksessa sekä osallistumme markkinoinnin kustannuksiin. Järjestä kanssamme vaikkapa tuettu asiakastilaisuus tai pyydä meiltä konsultaatioapua!

Järjestä asiakastilaisuus kanssamme!

Haluamme tukea tilitoimistopartnereitamme liiketoiminnan kehittämisessä ja asiakashankinnassa. Autamme teitä järjestämään asiakastilaisuuden, jossa myyjämme esittelee reaaliaikaisen taloushallinnon ja Procountorin sekä Procountor Solon etuja. Tuemme tilaisuuden sisällön suunnittelussa ja toteutuksessa sekä kutsuprosessissa. Osallistumme myös tilaisuuden kustannuksiin.

Kysy lisää omalta myyjältäsi!