Oivalluksia

Yhdessä tekeminen opettaa. Mitä edellinen päivä, viikko tai kuukausi sinulle opettivat? Mitä oivalsit ja ymmärsit? Tule mukaan seuraamaan Oivalluksia-videosarjaamme, jossa kerromme, mitä me Accountor Finagon työntekijät olemme oivaltaneet ja ymmärtäneet.

Välillä on hyvä pysähtyä pohtimaan, millaisia uusia oivalluksia olemme onnistuneet saamaan. Mitä työprojektit, yhteinen tekeminen, asiakkaamme ovat auttaneet meitä oivaltamaan? Millaista ymmärrystä oivallukset ovat synnyttäneet? Videosarjassamme Oivalluksia kysyimme Accountor Finagon työntekijöiltä, mitä he haluavat ottaa mukaansa aiemmasta kohti tulevaa.

Videolla Accountor Finagon markkinointijohtaja Katarina Ylikorkala tuo tervehdyksensä ja kertoo omat kuluneen kuukauden oivalluksensa. 

Aiemmat Oivalluksia-sarjamme videot

Ymmärrystä ja oivalluksia – Timo Into

Videolla Accountor Finagon Head Of People Operations roolissa työskentelevä Timo Into tuo tervehdyksensä ja kertoo omat kuluneen kuukauden oivalluksensa. 

Ymmärrystä ja oivalluksia – Pauliina Jaakkola

Videolla Pauliina Jaakkola Accountor Finagon markkinoinnista tuo tervehdyksensä ja kertoo omat kuluneen kuukauden oivalluksensa. 

Ymmärrystä ja oivalluksia – Mikko Hämäläinen

Videolla Accountor Finagon tuotehallinnasta vastaava Mikko Hämäläinen tuo tervehdyksensä ja kertoo omat kuluneen kuukauden oivalluksensa. Etätyöt ja Teams-palaverit jatkuvat edelleen, joten jaksamisesta ja motivaatiosta kannattaa pitää huolta myös palaveriputkessa.

Ymmärrystä ja oivalluksia – Azer Zahic

Videolla Accountor Finagon Consulting Manager Azer Zahic tuo tervehdyksensä ja kertoo lomaan liittyvät oivalluksensa. 

Ymmärrystä ja oivalluksia – Outi Vuorio

Videolla Accountor Finagon Head of Business Development Outi Vuorio tuo tervehdyksensä ja kertoo omat kuluneen kuukauden oivalluksensa.

Ymmärrystä ja oivalluksia – Henna Ruskanen

Videolla Accountor Finagon Team Leader, Key Account Manager Henna Ruskanen tuo tervehdyksensä ja kertoo omat kuluneen kuukauden oivalluksensa. 

Ymmärrystä ja oivalluksia – Tiina Tulkki

Accountor Finagolla asiakaspalvelupäällikön roolissa työskentelevä Tiina Tulkki kertoo uudella videolla, mitä hän on oivaltanut etätyöskentelyn aikana ja minkä asian merkitys on korostunut etätyöskentelyn yhteydessä entistä enemmän.

Ymmärrystä ja oivalluksia – Mikko Soirola

Videolla Accountor Finagon uusi Managing Director Mikko Soirola avaa johtamisfilosofiaansa: ymmärrys siitä, mitä kohti ollaan menossa, asioiden pitäminen yksinkertaisina ja ihmislähtöisyys.

Ymmärrystä ja oivalluksia – Jaana Eronen

”Miten tästä jatketaan? Oli niin kiva tehdä yhdessä töitä!” – tämän Accountor Finagolla Consulting Managerina toimiva Jaana Eronen kuulee usein. Jaanan oivalluksen keskiössä ovat asiakkaat – miten tärkeitä asioita asiakaslähtöisyys ja asiakaskokemus ovat. Katso Jaanan tervehdys ja oivallus videolta!

Ymmärrystä ja oivalluksia – Katja Vuorialho

Videolla Accountor Finagon henkilöstöjohtaja Katja Vuorialho kertoo kuluneen kuukauden oivalluksestaan, joka liittyy työelämän muutokseen. Mitä henkilöstötutkimuksen tulokset kertovat Katjalle etätyöstä ja työn tulevaisuudesta? Kurkkaa videolta!

Ymmärrystä ja oivalluksia – Kyösti Järnefelt

Videolla ekosysteemistä, kumppanuuksista ja pienasiakkaista vastaava johtaja Kyösti Järnefelt kertoo kuluneen kuukauden oivalluksestaan.

Ymmärrystä ja oivalluksia- Niklas Killström

Mitä ICT-johtajamme Niklas Killström on oivaltanut viimeisen kuukauden aikana? Mitkä uudet oivallukset mukanaan hän starttaa syksyyn? Kurkkaa tervehdys videolta.

Ymmärrystä ja oivalluksia – Sari Paulasaari

Mitä asiakaspalvelustamme vastaava Sari Paulasaari on oivaltanut keväällä ja aikoo tuoda mukanaan syksyyn? Kurkkaa tervehdys videolta.

Ymmärrystä ja oivalluksia – Jarmo Lönnfors

Mitä kulunut koronakevät opetti, ja mitä opeista kannattaa napata matkaan syksyä varten? Videolla Accountor Finagon toimitusjohtaja Jarmo Lönnfors summaa kevään aikana oivaltamaansa ja toivottaa kaikille lämmintä kesää.

Te kysyitte – me vastasimme

TeamViewer Procountorin sovellustuen käyttöön

Paljon kiitetty asiakaspalvelumme kehittyy jatkuvasti palautteiden perusteella. Lämmin kiitos jälleen palautteestanne. Jotta voimme palvella myös Procountoria käyttäviä asiakkaitamme entistä tehokaammin, olemme siirtäneet yhden Tikonin asiakaspalvelussa jo viitisen vuotta käytössä olleen parhaan käytännön myös Procountor-sovellustuen puolelle.

TeamViewer -työkalu on nyt myös Procountorin sovellustuen käytössä. Team Viewer on mainio työkalu silloin, kun ohjelman kanssa on pulmia ja ruudun jakaminen on helpoin tapa demonstroida asia asiakaspalveluumme.

Te kysyitte – me vastasimme

Syventäviä ohjeita ohjekirjassa

Procountorin sähköinen ohjekirja on saanut paljon kiittävää palautetta mutta myös toiveita sen jatkokehittämisestä niin, että ohjeita syvennettäisiin.

Nyt voimme iloksemme kertoa, että palautteenne on huomioitu, ja Procountoriin on julkaistu reilu määrä syventäviä ohjeita erilaisiin vähemmän yksinkertaisiin tapauksiin avuksi. Joukossa on ohjeita liittyen mm. palkanlaskentaan, maksuliikenteeseen, konsernilaskentaan, alv-laskelmiin ja niin edelleen. 

Te kysyitte – me vastasimme

Myynti tilitoimiston apuna

Mistä voisin saada apua? Millaisissa asioissa minun tilitoimistoasiakkaana kannattaa soittaa Accountor Finagon myyntiin? Palautteen perusteella huomasimme, että monet tilitoimistoasiakkaamme pohtivat, millaisissa kysymyksissä myyntitiimi on oikea paikka kysellä apua. Lyhyt, helppo muistisääntö voisi olla, että hyvin monissa – mutta tarkemmin ottaen myyntitiimimme auttaa esimerkiksi

 • tarjous- ja sopimusprosessissa silloin, kun tilitoimisto laatii yritysasiakkaalleen sopimusta tai tarjousta
 • ohjelmiston esittelyssä Procountoriin tutustuvalle yritysasiakkaalle
 • erilaisiin API-rajapintoihin, ohjelmiston ominaisuuksiin ja lisäpalveluihin liittyvissä kysymyksissä.

Kysymyksiä ei tarvitse jäädä pohtimaan yksin. Autamme mielellämme. Tiesithän myös, että myynnin tuki on maksutonta eikä sen käyttäminen vaikuta esim. jälleenmyyntipalkkioihin tai ympäristön avauksiin?

Ota yhteyttä ma-pe 8.30–16.00 ja me autamme:

Te kysyitte – me vastasimme

Tilikarttauudistus tuo joustavuutta

Olemme työskennelleet jo pidemmän aikaa Procountorin kehityksessä tilikarttojen parissa. Uusia tilikarttaominaisuuksia on luvassa erityisesti yhdistyksille ja kiinteistöosakeyhtiöille, mutta uudistus palvelee myös osakeyhtiöitä.

Koska yhdistykset on meille tärkeä kohderyhmä, olemme tuotekehityksessämme huomioineet yhdistyskentältä tullutta palautetta. Keväällä julkaisemme Procountorissa entistä joustavamman tilikartaston, missä on myös mukana yhdistyksille tarkoitetut valmiit tilikarttamallit ja raportointipohjat. Samalla julkaisemme yhdistysten tarvitsemat valmiit veroilmoituslomakkeet.

Tällä tavalla pyrimme tuomaan tarvittavaa lisäjoustavuutta raportointiin sekä entisestään nopeuttamaan yhdistysten Procountor-käyttöönottoja. Uusi tilikartasto otetaan tämän vuoden ensimmäisen vuosipuoliskon aikana käyttöön kaikille asiakkaillamme; uusilla asiakkailla jo kevään aikana. Tästä tiedotamme tarkemmin vielä erikseen.

Olemme myös julkaisseet uudet yhdistyssivut kotisivuillamme. Keräämme näille sivuille yhdistyksiä koskevia asioita. Käy katsomassa Yhdistyksille-sivuilta lisää Procountorin käytöstä sekä referenssitarinoita ja valmiiksi integroitujen jäsenrekisteriohjelmistojen esittelyitä. Samoilta sivuilta voit jatkossa seurata, miten kehitämme tarjoamaamme mm. lisäämällä uusia ohjelmistokumppaneiden integraatioita.

Te kysyitte – me vastasimme

Sähköisen taloushallinnon akatemia kouluttaa nykyaikaisia advisor-kirjanpitäjiä

Idea ohjelmisto- ja advisor-taitoja yhdistävään koulutuskokonaisuuteen, Sähköisen taloushallinnon akatemiaan, syntyi lukuisten asiakaskohtaamisten ja -keskustelujen myötä. Kiitos kaikille palautetta antaneille.

Halusimme vastata koulutuksella useiden tilitoimistojen kertomaan advisor-puolen koulutustarpeeseen. Advisor-taitojen ja tehokkaan Procountorin käyttöosaamisen avulla tilitoimisto voi palvella asiakkaitaan yhä syvemmin ja monipuolisemmin.

Tiesitkö, että

 • historian ensimmäinen Sähköisen taloushallinnon akatemia starttasi maaliskuussa 2020
 • yhteensä tilitoimistoille suunnattuja Akatemioita on järjestetty jo kolme
 • tähän mennessä Akatemioihin on osallistunut jo yli 900 taloushallinnon ammattilaista?

Te kysyitte – me vastasimme

Näin tavoitat asiakaspalvelumme

Asiakaspalvelumme tavoitat monikanavaisesti puhelimitse tai sähköisesti. Meille tulleen palautteen perusteella olemme panostaneet tavoitettavuuteen erityisesti puhelimitse. Lämmin kiitos palautetta antaneille! Tiesitkö, että  

 • tänä vuonna Procountor-tukeen tulleista puheluista 84 prosenttiin vastattiin 40 sekunnissa
 • laskutuksen numerossa 40 sekunnin vastausaikaan päästiin 93 prosentissa puheluita
 • keskimääräinen jonotusaika puhelimessa tammi-syyskuussa oli 26 sekuntia, puhelun kesto keskimäärin 6 minuuttia
 • vilkkaimmat päivät puhelinpalvelussamme ovat maanantai ja tiistai
 • eniten puhelin soi klo 9.30-14 välillä