EtusivuOhjelmistoesittelyt tilitoimistoille

Tilitoimistojen ohjelmistoesittelyt

Asiantuntijoidemme pitämät ohjelmistoesittelyt ovat ladattavissa täältä. Esittelytallenteemme ovat maksuttomia ja niiden lataaminen ei velvoita sinua mihinkään.

Katso ohjelmistoesittely heti!

Esittelytallenteillamme kerromme yrityksestämme, esittelemme ohjelmiston perustoimintoja sekä kerromme niiden tuomista hyödyistä. Valitse sinua kiinnostava ohjelmisto alta ja pääset tutustumaan ohjelmistoon nopeasti ja kattavasti videon muodossa. 

Alla olevat esittelytallenteet on suunnattu tilitoimistokäyttäjille.
Yrityskäyttäjät voivat katsoa ilmaisia esittelytallenteita täältä.

Procountor Taloushallinto -ohjelmistoesittely

Procountor tarjoaa reaaliaikaisen näkymän yrityksesi taloustilanteeseen. Sen lisäksi saat kaikki taloustietosi yhteen paikkaan, mikä helpottaa sekä sinun että kirjanpitäjän työtä. Ohjelmisto tarjoaa yrityksesi tarpeisiin räätälöidyn kokonaisuuden. Tietoturva ja ylläpito sisältyvät hintaan.

Procountor Taloushallinto

Procountor Solo -ohjelmistoesittely

Tällä esittelytallenteella esittelemme pienyrittäjille suunnatun Procountor Solo -ohjelmiston ja sen toiminnot, sekä miten tilitoimisto pystyy ottamaan Procountor Solon osaksi omaa palvelutarjontaansa.

Procountor Solo

Procountor Tallennus -ohjelmistoesittely

Procountor Tallennus on moderni työkalu perinteiseen kirjanpitoon. Tutustu täältä sen toimintoihin sekä kuule miten otat sen osaksi omaa palvelutarjontaasi!

Procountor Toiminnanohjaus -ohjelmistoesittely

Procountor Toiminnanohjaus –työkalu kattaa mm. sopimustenhallinnan, tunti- ja projektilaskutuksen, tuntikirjauksen, työajanhallinnan sekä integraatiot. Tutustu siihen tallenteen muodossa!

Procountor Tehopalkat -esittely

Ratkaisu tilitoimiston vaativaan palkanlaskentaan! Procountor Tehopalkat -esittelytallenteella näet, mitä hyötyjä ratkaisusta on, miten Procountor Tehopalkat eroaa toisista palkanlaskennan ohjelmistoista, käyttöönoton helppouden ja tietojen siirron vanhasta järjestelmästä.

Tutustu Jackbot-lisäpalveluun, jonka avulla parannat tilitoimiston suorituskykyä

Jackbot on lisäpalveluna saatava ominaisuus Procountor Taloushallintoon. Jackbot avaa tilitoimistolle mahdollisuuden parantaa:

  1. Työskentelyn laatua ja tehokkuutta
  2. Asiakastyytyväisyyttä
  3. Kykyä tuottaa lisäarvoa asiakkaille

Yrityskäyttäjän ohjelmistoesittelyt

Olemme tuottaneet yrityskäyttäjille omat ohjelmistoesittelyt, jossa pureudumme yrittäjien arkea koskeviin toimintoihin ja näytämme ohjelmiston heidän näkökulmastaan. Tutustu Accountor Finagon ratkaisuihin alta!