Vi utvider vårt utvalg av tjenester

Hos Accountor Finago ønsker vi hele tiden å tilby de beste verktøyene for å digitalisere din bedrift. Digitale løsninger fører til bedre kvalitet og økt effektivitet for din virksomhet. Vi er glade for å kunngjøre at vi nå har utvidet vårt tjenestespekter med nye digitale løsninger for ytterligere å bidra til vekst. Vårt mål er alltid å skape bedre forretinger – sammen med våre kunder.

I tillegg til våre skybaserte økonomistyringsløsninger, tilbyr vi nå også smarte og pålitelige e-faktura tjenester som er enkle og raske å implementere.

Apix Messaging blir en del av Accountors SME-forretningsvirksomhet

1. april 2021 ervervet Accountor hele aksjekapitalen til Apix Messaging. Apix Messaging vil bli en del av Accountors SME sitt virksomhetsområde. Apix Messaging er en e-fakturaoperatør som spesialiserer seg på digital overføring av forretningsdokumenter mellom selskaper i Norden. Apix tilbyr brukervennlige e-faktureringstjenester i Sverige, Finland, Norge og Danmark. Oppkjøpet krever ikke at du som kunde foretar deg noe.

Les mer »