Accountor Finagon ladattavat materiaalit

Haluatko lisätietoja sähköisestä taloushallinnosta sekä taloushallinnon ajankohtaisista asioista? Tutustu oppaisiimme, jotka on tarkoitettu taloushallinnon ammattilaisille ja yrityspäättäjille.

Uusimmat oppaat

Rajaa kohderyhmän mukaan
Rajaa aiheen mukaan

16.12.2021

Taloushallinnon ammattilaisen kalenteri 2022

Tästä voit ladata maksutta taloushallinnon ammattilaisen kalenterin vuodelle 2022. Olemme koonneet siihen tärkeitä muistettavia ajankohtia. Tallenna pdf-muotoinen kalenteri itsellesi tai vaikka tulosta seinälle.

Accountor Finago opas: Mitä sähköinen taloushallinto maksaa yritykselle?

17.11.2021

Mitä sähköinen taloushallinto maksaa yritykselle?

Sähköinen taloushallinto ja ohjelmiston yhteiskäyttö tilitoimiston kanssa on tehokkaan ja nykyaikaisen yrityksen valinta. Millaisia etuja ja säästöjä se liiketoiminnalle tuo? Entä mistä tilitoimistolle kannattaa sähköisen taloushallinnon aikana maksaa? Tutustu maksuttomaan oppaaseemme.

10.12.2020

Juridisesti pätevä tilitoimisto

Kirjanpitäjä, ota lain kiemurat haltuun! Opas tarjoaa asiantuntijatehtävääsi tukevaa tietoa oikeudellisista seikoista, joista sekä sinun että asiakasyritystesi kannattaa olla selvillä. Tarjoamme jokaisessa luvussa konkreettisia toimintaohjeita ja vinkkejä asiakkaan laadukkaaseen palvelemiseen.

Accountor Finago opas: Taloushallinnon tulevaisuuden trendit

23.04.2020

Taloushallinnon tulevaisuuden trendit

Millainen vaikutus tekoälyllä, robotiikalla, automaatiolla ja digitalisaatiolla on taloushallinnon tulevaisuuteen? Oppaassa pureudutaan tulevaisuuden työelämän trendeihin ennen muuta taloushallinnon näkökulmasta. Mille näyttää huominen ja miten siihen voi ja kannattaa varautua jo tänään?

Procountor tiekartta

22.04.2020

Procountor Tiekartta – uusi suunta tilitoimistolle

Procountor Tiekartta on kehitysprojekti tilitoimistoille, olipa tavoitteissa sitten tilitoimiston liiketoiminnan kehittäminen, yrityskauppa tai vaikka sukupolvenvaihdos. Maksuttomaan oppaaseemme olemme koonneet tietoa Tiekartta-kokonaisuuden alla olevista projekteista. Tutustu ja ota meihin yhteyttä!

Accountor Finago opas: Kannattaako tilitoimiston siirtyä kiinteään kuukausihinnoitteluun?

21.04.2020

Kannattaako tilitoimiston siirtyä kiinteään kuukausihinnoitteluun?

Erityisesti sähköiseen palvelumalliin siirtyessään tilitoimiston kannattaa tarkastella omaa hinnoittelulogiikkaansa suurennuslasilla. Onko palvelumallin muutos syy tehdä muutoksia myös hinnoittelun tapoihin?

Accountor Finago opas: 8 vinkkiä työntekijän palkkaamiseen

20.04.2020

8 vinkkiä työntekijän palkkaamiseen

Pohditko ensimmäisen työntekijän palkkaamista yritykseesi? Ensimmäinen rekrytointi on tärkeä päätös, jota kannattaa punnita useilta eri kanteilta. Oppaastamme löydät 8 kysymystä, jotka on hyvä kysyä itseltään ennen palkkauspäätöksen tekemistä.

Accountor Finago opas: Yrityksen talouden raportointi

16.04.2020

Yrityksen talouden raportointi

Oppaasssa kerromme mm. millainen on hyvä raportti, mitä etuja sähköisistä raporteista on sekä miten ja mistä relevantteja raportteja on mahdollista saada ja miten niitä voi hyödyntää liiketoiminnassa.

Accountor Finago opas: Arvonlisäverotuksen ABC

15.04.2020

Arvonlisäverotuksen ABC

Tiivistimme tähän oppaaseen läpi kaikista tärkeimmät asiat, jotka yrittäjän on tiedettävä arvonlisäveroon liittyen. Vastaamme mm. seuraaviin kysymyksiin: Milloin arvonlisäveroa ei tarvitse maksaa? Milloin alv pitää maksaa? Kuinka arvonlisävero lasketaan?

Accountor Finago opas: Johda taloushallintotiimisi menestykseen

11.04.2020

Johda taloushallintotiimisi menestykseen

Henkilöarviointeihin erikoistuneen Psyconin toimitusjohtaja antoi webinaarissamme vinkkejä taloushallintotiimien johtamiseen. Kuinka potentiaalin saa valjastettua koko organisaatiota hyödyntäväksi voimavaraksi? Mitä osaamisreservi tarkoittaa? Kokosimme Luodon ajatusten pohjalta maksuttoman oppaan.

Accountor Finago opas: 5 kohdan opas ohjelmiston vaihtajalle

09.04.2020

5 kohdan opas ohjelmiston vaihtajalle

Niin pienille kuin suurillekin tilitoimistoille sopiva Procountor Onni on projekti, joka auttaa toteuttamaan onnistuneen ohjelmiston vaihdon Procountor-ohjelmistoon. Saat käyttöösi Accountor Finagon asiantuntijat ja oman, räätälöidyn projektisuunnitelman.

Accountor Finago opas: Tilitoimisto sisällöntuottajana

03.04.2020

Tilitoimisto sisällöntuottajana

Joko teillä on oma sosiaalisen median strategia? Haluaisitteko hyödyntää sosiaalista mediaa asiakaspalvelussanne, myynnissä ja markkinoinnissa? Tai vielä kenties jossain muussakin? Lataa maksuton oppaamme Tilitoimisto sisällöntuottajana.

Accountor Finago opas: Eri yritysmuotojen verosuunnittelu

31.03.2020

Eri yritysmuotojen verosuunnittelu

Ladattavaan oppaaseen on koottu verosuunnittelun erityispiirteitä yritysmuotojen mukaan jaoteltuina. Tehokkaalla verosuunnittelulla voi olla merkittäviä vaikutuksia yrityksen talouteen. Perehtyminen verotukseen ja määrätietoinen, huolellinen toteutus kannattaa.

Accountor Finago opas: Sähköisen taloushallinnon tehokkaat prosessit

30.03.2020

Sähköisen taloushallinnon tehokkaat prosessit

Oppaassa käydään läpi taloushallinnon prosessit ja niiden toimivuus sähköisesti. Lisäksi oppaassa kerrotaan, miten prosessit voidaan suoraviivaistaa, jotta kirjanpitäjä voi taata entistä laadukkaampaa palvelua asiakkailleen.

Accountor Finago opas: Kirjanpitäjän 10 kohdan opas – Tehokkaampaa työtä

29.03.2020

Kirjanpitäjän 10 kohdan opas – Tehokkaampaa työtä

Kirjanpitäjän 10 kohdan opas antaa toimivat ja konkreettiset vinkit tehokkaampaan työhön ja siihen, kuinka virheiden mahdollisuus voidaan minimoida. Työn tehokkuuden seurauksena vapautuu aikaa uusille asiakkaille, olemassa olevien syvällisemmälle palvelemiselle tai vaikka harrastuksiin.

Accountor Finago opas: Etätyön juridiset pelisäännöt

28.03.2020

Etätyön juridiset pelisäännöt

Etätyöskentely alkaa tänä päivänä monilla työpaikoilla olla enemmän sääntö kuin poikkeus. Millaisilla pelisäännöillä etätyön kentällä pelataan lain näkökökulmasta? Lataa maksuton oppaamme.

Accountor Finago opas: Taloushallinnon sähköistäjän muistilista

27.03.2020

Taloushallinnon sähköistäjän muistilista

Siirtyminen sähköiseen taloushallintoon on kannattavaa niin asiakasyritykselle kuin tilitoimistollekin. Se tarkoittaa kuitenkin yleensä uuden ohjelmiston hankintaa ja uusien työskentelytapojen omaksumista. Ota muistilista avuksesi, kun pohdit sähköistämistä!

Accountor Finago opas: Yrityksen taloushallinnon ABC

25.03.2020

Yrityksen taloushallinnon ABC

Kirjanpito on pakollinen osa yritystoimintaa kaikenkokoisissa yrityksissä. Sen huolellinen hoitaminen luo yritystoiminnalle vakaan ja terveen perustan. Maksuttomaan oppaaseemme on koottu kirjanpitoon ja laskutukseen liittyvät peruskäsitteet selkeästi.

Accountor Finago opas: Aloittavan yrittäjän opas

24.03.2020

Aloittavan yrittäjän opas

Miten yritystoiminnan alkuun pääsee? Mikä yhtiömuoto kannattaa valita, mikä on fiksuinta verotuksen näkökulmasta? Kuinka yrityksen taloudenhoito kannattaa järjestää? Mitä yrittäminen maksaa? Vastauksia aloittavan yrittäjän kysymyksiin löydät maksuttomasta oppaastamme.

Accountor Finago opas: Vinkit tilitoimiston valintaan

23.03.2020

Vinkit tilitoimiston valintaan

Sanotaan, että hyvä tilitoimisto on yrityksen paras vakuutus. Millä tavalla tilitoimistokumppani kannattaa valita? Mihin on hyvä kiinnittää huomiota? Millaisia kysymyksiä kannattaa esittää? Lataa maksuton opas ja lue vinkkimme yrityksille tilitoimiston valintaan.

Accountor Finago opas: Yritys, näin valitset sähköisen taloushallinnon ohjelmiston

21.03.2020

Yritys, näin valitset sähköisen taloushallinnon ohjelmiston

Lataa ilmainen opas, jossa kerromme, mitä yrityksen kannattaa huomioida, kun se valitsee sähköistä taloushallinnon ohjelmistoa.