ValueFrame

Ohjelmiston kuvaus

ValueFrame on monipuolinen toiminnanohjausjärjestelmä vaativammankin yrityksen tarpeisiin. Valueframe on suunniteltu yhteistyössä asiantuntijayritysten kanssa ja palvelee optimaalisesti mm. tilitoimistojen, insinööritoimistojen sekä suurempien asiantuntijayritysten tarpeita.

ValueFrame yhdistää asiakkaidenhallinnan, tarjouskannanhallinnan, työajanseurannan, projektinhallinnan sekä laskutuksen yhteen ohjelmistoon. ValueFramessa on kattavat integraatiot erilaisiin BI-järjestelmiin, minkä ansiosta ValueFrame pystyy ratkaisemaan vaativammatkin raportointitarpeet. ValueFramen asiakkaat arvostavat erityisesti ominaisuuksia sopimuslaskutuksessa, toistuvien tehtävien hallinnassa, resursoinnissa sekä raportoinnissa.

ValueFramea käyttää jo yli 600 asiantuntijayritystä, joista tilitoimistoasiakkaita on jo yli 200. ValueFrame on mahdollista testata veloituksetta 30 päivän ajan.

Integraation kuvaus

Procountor -rajapinta

Procountor- ValueFrame -integraatio mahdollistaa toiminnanohjauksen ja taloushallinnon yhdistämisen yhdeksi kokonaisuudeksi. ValueFramesta voidaan tuoda rajapinnan (SFTP) kautta automaattisesti projektit, kulutiedot sekä myyntilaskut Procountoriin. Valueframessa luodut ja tiliöidyt laskut siirretään Procountoriin asiakkaille lähetettäväksi sekä reskontraa ja kirjanpitoa varten. ValueFramesta siirtyy Procountoriin osaprojektitiedot, jolloin niille Procountorissa kohdistetut kulut siirtyvät myös ValueFrameen. Matkalaskut saa siirrettyä ValueFramesta Procountoriin siirtotiedoston avulla.

Integraation kytkentä onnistuu olemalla yhteyksissä Accountor Finagon tai ValueFramen asiakastukeen, josta liittymä aktivoidaan päälle yhteistyöllä.

Tikon -rajapinta

ValueFrame-Tikon -liittymä mahdollistaa myyntilaskujen viemisen ValueFramesta Tikoniin siirtotiedostolla (CSV / ASCII-tiedosto). Laskut voidaan viedä Tikoniin laskutettaviksi tai laskuttaa ValueFramessa ja siirtää Tikonin myyntireskontraan. Lisäksi voidaan siirtää laskujen mukana projektit, kustannuspaikat, matkalaskujen ja tiliöinnit sekä palkkatapahtumat. Tikonista voidaan tuoda myös ostolaskujen kulut ValueFrameen projekteille kateseurantaa ja jälleenlaskutusta varten.

Kysy lisää tietoa!

010 5058 420

psa.myynti@visma.com

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: