TyövuoroVelho

Ohjelmiston kuvaus

TyövuoroVelho on työvuorojen suunnitteluun ja työajanseurantaan tarkoitettu selainpohjainen ohjelmisto.

TyövuoroVelho soveltuu erinomaisesti muun muassa sosiaali- ja terveysalalle, apteekeille, seurakunnille, kuljetusalalle ja kunta-alan toimijoille. Ohjelmassa on taustalla kyseisten alojen TES-tulkinnat, jolloin ohjelma laskee mm. lisiin oikeuttavat tunnit.

Ohjelmasta löytyy useita työvuorosuunnittelua helpottavia toimintoja, kuten vahvuuslaskurit, tase-toiminto ja oletuspohjat, sekä työntekijöille ja esimiehille omat mobiilikäyttöliittymät. Lisäpalveluina on mahdollista liittää ohjelmaan myös kellokortti jolloin tunnit voidaan leimata reaaliajassa, tai Työvuorot automaattisesti -lisäpalvelu, joka tuottaa työvuorolistan automaattisesti napin painalluksella.

TyövuoroVelho on Accountor-konserniin kuuluvan Accountor HR Solutionsin tarjoama ohjelmisto.

Integraation kuvaus

Palkkalajitapahtumat voidaan siirtää TyövuoroVelhosta palkkaohjelmaan (Procountor tai Tikon) helposti siirtotiedoston avulla. Myös dimensiotiedot (esim. projekti tai työmaa) on mahdollista siirtää TyövuoroVelhosta palkkalajitapahtuma-aineiston mukana Procountoriin. Siirtotiedostona käytetään csv-tyyppistä tekstitiedostoa puolipisteillä eroteltuna.

Kysy lisää tietoa!

040 028 0238

velho.myynti@accountorhr.fi

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: