Membook

Ohjelmiston kuvaus

Membook Oy 

Membook on nykyaikainen, turvallinen ja helppo tapa yhdistyksille ylläpitää jäsenrekisteriä ja hoitaa laskutus. Membookissa ylläpidettävä jäsenrekisteri vastaa GDPR:n vaatimuksia. Automatisoitu laskutus säästää aikaa ja vaivaa. Membookia voi käyttää myös viestintään. Membookin tavoitteena on, että yhdistysten hallinto on helppoa ja sujuvaa, jotta yhdistyksissä voidaan käyttää aikaa yhdessä olemiseen ja tekemiseen. 

Jäsentietojen kerääminen 

Membookin perus- ja lisätietokenttiin voi helposti kerätä juuri niitä tietoja, joita yhdistys tarvitsee toiminnassaan. 

Jäsentietojen ylläpito 

Kaikilla jäsenillä, joilla on sähköposti, on mahdollisuus rekisteröityä käyttäjäksi, nähdä omat tietonsa ja muokata niitä. 

Jäsenhakemuslomake nettisivuille 

Uudet jäsenet voivat jättää jäsenhakemuksen yhdistyksen nettisivuille laitettavan lomakkeen kautta. Hakemuksen tiedot tallentuvat jäsenrekisteriin, kun uusi jäsen liittyy yhdistykseen. Liittyminen voi olla automaattista tai vaatia hyväksynnän. Myös jäsenlasku voi lähteä automaattisesti, kun uusi jäsen on hyväksytty. 

Automatisoitu laskutus ja maksujen valvonta 

Membook laskuttaa yhdistyksen puolesta jäsenmaksut ja muut laskutettavat tuotteet. Jäsen voi maksaa jäsenmaksun suoraan Membookissa verkkomaksuna tai avata pdf-laskun sähköpostin linkistä. Laskutusta ja maksujen kertymistä on helppo seurata. Myös paperilaskut voidaan lähettää yhdistyksen puolesta. 

Raportointi 

Jäsenrekisterin ja osoiteluetteloiden ottaminen sekä maksujen seuraaminen on helppoa. Kaikki nämä tiedot on mahdollista ottaa Exceliin. 

Viestintä 

Membookissa voi luoda omia viestiryhmiä tai viestiä koko jäsenistölle. Jäsen saa viesteistä sähköpostin ja voi vastata niihin Membookissa. Facebook- ja Twitter-tilien syötteet saa näkyviin Membookin etusivulle. 

Käyttäjienhallinta 

Jäsenen sähköposti toimii käyttäjätunnuksena. Pääkäyttäjä voi määritellä rooleja, lisätä pääkäyttäjiä ja poistaa käyttöoikeuksia. Jäsenrekisterin tiedot ja ylläpito eivät ole yksittäisen ihmisen varassa. 

Tämän kaiken lisäksi Membookissa todella välitetään asiakkaista. Membookilla on kiitelty asiakaspalvelu, josta saa helposti apua – Membookilla asiakas ei jää yksin. Membookia käyttävät jo sadat eri kokoiset yhdistykset, eikä hintakaan päätä huimaa. 

Integraation kuvaus

Kun yhdistys ylläpitää Membookissa jäsenrekisteriään ja hoitaa Membookin avulla jäsenlaskutuksen, Membook noutaa yhdistyksen viitetapahtumat, kirjaa suoritukset rekisteriin, ja tilittää suoritukset viikoittain yhdistyksen tilille. Membookissa tapahtuvan jäsenlaskutuksen lisäksi asiakas voi tehdä muita myyntilaskuja Procountorissa.

Procountor -integraatiossa Membook noutaa tilikartan ja dimensioiden tiedot hinnaston tuotteille sekä tuottaa maksetuista jäsenmaksuista muistiotositteen yhdistyksen kirjanpitoon. Integraation kytkeminen on maksutonta, riittää että yhdistyksellä on käytössään sekä Membook että Procountor.

Kysy lisää tietoa!

+358 40 5258340

tiina@membook.fi

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: