Accuna

Ohjelmiston kuvaus

Accuna-ohjelmistot tekevät liiketoiminnan suunnittelusta, raportoinnista ja ennustamisesta ymmärrettävää, selkeää ja vaivatonta. Ohjelmisto hakee liiketoimintatietoja lähes 100:sta eri lähdejärjestelmästä ja jalostaa ne helposti käsiteltävään muotoon täysin automaattisesti. Accuna-ohjelmistot tarjoaa suomalainen Talgraf Oy.

Talouslukujen lisäksi ohjelmistossa voidaan käsitellä ja yhdistellä mitä tahansa liiketoimintatietoa sekä luku- että grafiikkamuodossa. Ohjelmisto sisältää edistykselliset ennustamisen ja simuloinnin työkalut liiketoiminnan ja sen kassavirtojen hallintaan. Kehittyneet automaatioratkaisut ja käyttäjähallinta helpottavat käyttäjien arkea samalla, kun ohjelmiston tuottama aineisto on jaettavissa automaattisesti esimerkiksi henkilö-, osasto-, tuote- ja toimipaikkatasolle, tai vaikkapa yritysten tärkeille sidosryhmille.

Accuna on monipuolinen ohjelmistokokonaisuus yritysten omaan tai erilaisten palvelutuottajien asiakaskäyttöön. Ohjelmistoa käyttää jo lähes 15.000 tyytyväistä yritystä pienistä organisaatioista aina suuriin pörssiyhtiöihin saakka, toimialoista ja yritysmuodoista riippumatta.

Integraation kuvaus

Accuna ja Procountor ovat yhteensopivia. Procountorin ja Accunan integraatio mahdollistaa kirjanpidon ja sisäisen laskennan tietojen siirron tositetasolla Accunaan. Siirrettäviä tietoja ovat esim. tilit, laskentakohteet, kirjaustasot ja tilikaudet.

Procountor-ohjekirjassa on kerrottu miten Procountorin ja Accunan välisen liittymän saa käyttöön.

Integraatio on toteutettu Api:lla.

Ratkaisualue

Raportointi

Tuotelinja

Procountor Tikon

Integraatiot

API CSV / ASCII-tiedosto

Kysy lisää tietoa!

08 563 7500

myynti@talgraf.fi

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: