Procountor-koulutus yrityksille ja yhdistyksille

Tarjoamme ohjelmiston käyttöön ja hyödyntämiseen liittyvää juuri sinulle räätälöityä koulutusta ohjelmistoihimme. Valittavanasi ovat aloittelijan starttipaketti, kokeneemman kertauspaketti sekä asiakaskohtainen koulutus, joka käy kaikenlaisiin koulutustarpeisiisi.

Maksuton yrityskäyttäjien Procountor-peruskoulutus!

Tässä yrityskäyttäjille suunnatussa koulutuksessa käymme läpi Procountorin yleistä käyttöä, mobiilisovellusten hyödyntämistä, myynti- ja ostolaskujen käsittelyä, matka- ja kululaskujen käsittelyä ja raportointia. Koulutus kestää n. 30 min.

Koulutuksessa käymme läpi edellä mainittuja mainittuja asioita yleisellä tasolla. Mikäli kaipaat syvempää ja yrityskohtaisempaa koulutusta, suosittelemme varaamaan alempaa tältä sivulta tarpeidesi mukaisen, räätälöidyn koulutuksen.

Mikäli haluat esittää lisäkysymyksiä koulutuksen aiheisiin, asiakaspalvelumme auttaa mielellään!

Katso tästä yrityskäyttäjien Procountor-peruskoulutus

Starttipaketit yrityksille

Startti- ja Partneripakettien koulutuksissa käsitellään sähköistä taloushallintoa, Procountorin käytön aloittamista, sekä ohjelman toimintoja. Startti- ja Parneripaketit ostetaan Procountor-sopimuksen yhteydessä ja voidaan valita useammasta vaihtoehdosta.

Asiakaskohtainen Procountor-koulutus

Tarjoamme yrityksenne tarpeisiin räätälöityä koulutusta Procountoriin. Koulutukseen voi osallistua useampia henkilöitä yrityksestänne. Koulutuksessa suositellaan käytettäväksi yrityksen omaa Procountor-ympäristöä ja aineistoa.

Asiakaskohtaista koulutusta voi tilata tarpeen mukaisesti koska tahansa.

Asiakaskohtainen Procountor-koulutus

150 € / h + ALV 24 %.

Procountorin palkkakoulutuspaketti 695€

Palkkakoulutuspaketin avulla saat Procountorin palkanlaskennan kokonaisvaltaisesti haltuun!

Palkkakoulutuspaketti sisältää kahdeksan (8) tuntia palkkakoulutusta. mm. seuraavat osa-alueet:

  • Palkanlaskennan käyttöönotto
  • Palkanlaskenta
  • Lomapalkka, poissaolot
  • Palkanlaskennan ilmoitukset
  • Palkkaraportit
  • Palkanlaskennan erikoistilanteet

Paketin hinta 695€ + ALV 24%.

Yritysten kertauspaketti 350 €

Yritysten kertauspaketti sisältää 3 tuntia kertauskoulutusta Procountorin tehokäyttöön. Koulutus räätälöidään vastaamaan yrityksesi koulutustarpeita.

Paketin hinta 350 € + ALV 24%.

Ohjekirja ja -videot

Procountorin ja Tikonin ohjelmistojen käytön helpottamiseksi olemme laatineet kattavat ohjeet. Näistä löydät vinkkejä ja ohjeita sekä sekä aloittelijoille että kauemmin ohjelmaa käyttäneille. Tehokäyttöä varten käytössäsi ovat myös veloituksettomat ohjevideot.

Procountorin ohjekirjan ja -videot löydät täältä. Jos sinulla on kysymyksiä Procountorin koulutuksiin liittyen, laita viestiä sähköpostiosoitteeseen koulutus@procountor.com.

NetTikonin koulutusvideot löydät täältä.

Varaa Procountorin koulutusaika

Koulutusten varaus onnistuu alla olevan lomakkeen kautta. Voit varata ajan starttipakettisi koulutukseen, kun olet allekirjoittanut sopimuksen Accountor Finagon kanssa.

Procountor-koulutus