EtusivuKoulutukset tilitoimistoilleProcountor-koulutus

Procountor-koulutus tilitoimistoille

Tarjoamme ohjelmiston käyttöön ja hyödyntämiseen liittyvää juuri sinulle räätälöityä koulutusta ohjelmistoihimme. Valittavanasi ovat tilitoimiston partneripaketti, kertauspaketti sekä asiakaskohtainen koulutus, joka käy kaikenlaisiin koulutustarpeisiisi.

Partneripaketit tilitoimistoille

Partneripakettien koulutuksissa käsitellään sähköistä taloushallintoa, Procountorin käytön aloittamista, sekä ohjelman toimintoja. Parneripaketit ostetaan Procountor-sopimuksen yhteydessä ja voidaan valita useammasta vaihtoehdosta.

Asiakaskohtainen Procountor-koulutus

Tarjoamme yrityksenne tarpeisiin räätälöityä koulutusta Procountoriin. Koulutukseen voi osallistua useampia henkilöitä yrityksestänne. Koulutuksessa suositellaan käytettäväksi yrityksen omaa Procountor-ympäristöä ja aineistoa.

Asiakaskohtaista koulutusta voi tilata tarpeen mukaisesti koska tahansa.

Asiakaskohtainen Procountor-koulutus

150 € / h + ALV 24 %

Procountorin palkkakoulutuspaketti 695€

Palkkakoulutuspaketin avulla saat Procountorin palkanlaskennan kokonaisvaltaisesti haltuun!

Palkkakoulutuspaketti sisältää kahdeksan (8) tuntia palkkakoulutusta. mm. seuraavat osa-alueet:

  • Palkanlaskennan käyttöönotto
  • Palkanlaskenta
  • Lomapalkka, poissaolot
  • Palkanlaskennan ilmoitukset
  • Palkkaraportit
  • Palkanlaskennan erikoistilanteet

Paketin hinta 695€ + ALV 24%.

Tilitoimistojen kertauspaketti 495 €

Tilitoimistojen kertauspaketti sisältää 6 tuntia kertauskoulutusta. Voit ostaa kertauspaketin, kun olet käyttänyt Partneripakettisi koulutustunnit.  Koulutus räätälöidään vastaamaan tilitoimistosi koulutustarpeita.

Paketin hinta 495 € + ALV 24%.

Ohjekirja ja -videot

Procountorin ja Tikonin ohjelmistojen käytön helpottamiseksi olemme laatineet kattavat ohjeet. Näistä löydät vinkkejä ja ohjeita sekä sekä aloittelijoille että kauemmin ohjelmaa käyttäneille. Tehokäyttöä varten käytössäsi ovat myös veloituksettomat ohjevideot.

Procountorin ohjekirjan ja -videot löydät täältä. Jos sinulla on kysymyksiä Procountorin koulutuksiin liittyen, laita viestiä sähköpostiosoitteeseen koulutus@procountor.com.

NetTikonin koulutusvideot löydät täältä.

Varaa Procountorin koulutusaika

Koulutusten varaus onnistuu alla olevan lomakkeen kautta. Voit varata ajan partneripakettisi koulutukseen, kun olet allekirjoittanut sopimuksen Accountor Finagon kanssa.

Procountor-koulutus

Tietojesi käsittely on kuvattu tietosuojaselosteessa.