EtusivuKoulutukset tilitoimistoille

Accountor Finagon koulutukset tilitoimistoille

Täältä löydät kaikki Accountor Finagon tarjoamat koulutukset ja webinaaritallenteet tilitoimistoille. Accountor Finagon koulutukset tarjoavat laadukasta ja kattavaa koulutusta sähköisestä taloushallinnosta erilaisiin tarpeisiin.

Akatemiat

Advisor taloushallinnon akatemia

Advisor taloushallinnon akatemia

2020-luvun kirjanpito on yrityksen talouden reaaliaikaista kirittämistä. Tule mukaan Sähköisen taloushallinnon akatemiaan ja päivitä osaamisesi nykyaikaiseksi advisor-kirjanpitäjäksi.

Advisor Jatko -akatemia

Advisor Jatko -akatemia on Advisor-kirjanpitäjille suunnattu jatkokoulutus, sekä KLT-ylläpitokoulutus! Tässä vuoden kestävässä akatemiassa käydään läpi mm. Advisor-tilitoimistojen osaamisen syventämistä ja työkaluja Advisor-tilitoimistoille. Advisor Jatko -akatemian pääsyvaatimuksena on hyväksytty Advisor-sertifikaatti. 

Advisor Jatko -akatemia
Procountor Palkka -akatemia

Procountor Palkka -akatemia

Procountor Palkka -akatemia on suunnattu palkanlaskijoille. Akatemiassa käydään läpi palkanlaskentaa Procountorilla, hr-asioita kuten työsuhteen elinkaari ja hr-palvelut tilitoimistossa. Koulutus soveltuu tietyin rajoittein Tili-instituuttisäätiön PHT-ylläpitokoulutukseksi.

Ohjelmistoesittelyt

Tutustu kätevästi Accountor Finagon ohjelmistoihin esittelytallenteiden merkeissä! Ohjelmistoesittelyt ovat Accountor Finagon asiantuntijoiden pitämiä ja ovat katsottavissa milloin vain ja missä vain, tarvitset vain verkkoyhteyden. Ohjelmistoesittelyt kestävät noin tunnin verran ja niissä käydään läpi kyseisen ohjelmiston perustoimintoja. Kaikki Accountor Finagon ohjelmistoesittelyt ovat maksuttomia.

Webinaaritallenteet

Ajankohtaista tietoa taloushallinnosta

Seuraamalla Accountor Finagon webinaareja pidät tietotaitosi päivitettynä, mitä tapahtuu taloushallinnon maailmassa ja sen ympärillä.

Opi uutta ja kehitä osaamista

Accountor Finagon webinaareja pitää alan ammattilaiset joiden kautta voi oppia alalta uusia toimintatapoja ja kehittää omaa osaamista.

Katso missä vain ja milloin vain

Accountor Finagon webinaaritallenteet ovat katsottavissa milloin vain ja missä vain, tarvitset vain verkkoyhteyden.

Tilitoimistojen sertifioituminen ja auktorisoituminen

Tilitoimistojen sertifioituminen ja auktorisoituminen on osa
Accountor Finagon partneriohjelmaa, joka on avoin kaikille tilitoimistoille ja ohjelmassa mukana oleva tilitoimisto voi osaamisen syventyessä edetä sertifioiduksi ja edelleen auktorisoiduksi partneriksi. Suoritetut kokeet osoittavat sähköisen taloushallinnon edellekävijyyttä ja kykyä palvella asiakkaita laadukkaasti.

Procountor-koulutukset

Tarjoamme yrityksille ja tilitoimistoille Procountor-ohjelmiston käyttöön ja hyödyntämiseen räätälöityä koulutusta. Procountor-koulutusta on valittavana aloittelijoille starttipakettina tai kokeneemmille käyttäjille kertauspaketin merkeissä. Tarjoamme näiden pakettien lisäksi myös asiakohtaista koulutusta, joka sopii kaikenlaisiin koulutustarpeisiin.

Procountoriin liittyvää koulutusta ja konsultointia voi suoraan tilata Accountor Finagolta tai Accountor Finagon kouluttajaverkoston jäseniltä. Kouluttajaverkoston jäsenet ovat pitkänlinjan Procountor-ammattilaisia ja he ovat kaikki sertifioituja Procountor-käyttäjiä. Kouluttajaverkoston jäsenillä on käytössään koko Procountorin koulutusmateriaali ja Accountor Finagon yhteyshenkilön tuki.