Accountor styrker sin forretningsdrift med erhvervelsen af ​​e-faktureringsudbyderen Apix Messaging

Accountor Finago tilbyder din virksomhed de bedst mulige digitaliseringsværktøjer, fordi vi ved, at digitale løsninger kan hjælpe virksomheder med at forbedre både kvalitet og effektivitet og vækst.  Det glæder os derfor at kunne meddele, at vi nu har investeret i nye løsninger, der kan understøtte denne udvikling yderligere.

Overvågning af data i realtid samt en agil tilgang er nogle af nøglefaktorerne for virksomhedssucces, og det er vores mål at skabe mere forretning – sammen!

ApixMessaging Ltd er nu en del af Accountors SME-forretning

Accountor har per 1. april 2021 erhvervet hele aktiekapitalen i Apix Messaging Ltd. Apix bliver således en del af Accountors SME-forretning. Apix tilbyder enkle og hurtige meddelelsestjenester med teknologier i udvikling. 

Læs mere »