Eero Pitkäsalo / 12.05.2021

Ajansäästö ja neljä muuta syytä siirtyä sähköiseen taloushallintoon

Jokainen yritys on erilainen ja jokaisella yrityksellä on myös erilaiset tarpeet. Kuitenkin kaikkia yrityksiä yhdistää ainakin yksi asia: ne kaikki voivat hyötyä sähköisestä taloushallinnosta. Tässä blogissa käymme läpi viisi syytä, miksi yrityksesi kannattaa valita sähköinen taloushallinto.

Accountor Finagon tuotevalikoimaan kuuluu eri tarpeisiin sopivia taloushallinnon ratkaisuja. Sähköisen taloushallinnon käyttöönotto on vaivatonta, ja suurin askel, jonka se tuottaa, on valtava harppaus yrityksesi tuottavuudessa. Siksi me luommekin kasvun paikkoja yhdessä asiakkaidemme kanssa.

1. Säästä aikaasi merkityksellisiin asioihin

Mikään asia maailmassa ei ole yhtä arvokasta kuin sinun aikasi. Me arvostamme sitä, ja autamme sinua keskittymään niihin asioihin, jotka ovat sinulle tärkeitä. Haluamme antaa sinulle aikaasi takaisin.

Taloushallinnon sähköistäminen poistaa kahdenkertaista työtä ja automatisoi prosesseja. Jo kerran tietokoneella ollutta tietoa ei tarvitse välillä siirtää paperille ja tallentaa uudelleen. Aikaa säästyy myös ohjelmistojen välillä seilaamisesta, kun sähköisen taloushallinnon ohjelmistolla voi hoitaa kaiken yrityksen taloushallintoon liittyvän kokonaisvaltaisesti.

2. Käytä missä haluat, miten haluat

Liiketoiminta on nykyään erilaista kuin 20 vuotta sitten. Miksi taloushallintosi pitäisi hoitaa samalla tavalla kuin ennen?

Sähköinen taloushallinto-ohjelmisto toimii pilvipalveluna selaimessasi. Näin ollen se on käytössäsi ajasta ja paikasta riippumatta – myös mobiilissa. Käytön vapaus tarkoittaa myös sitä, että voit jakaa käyttöoikeuksia rajoittamattomasti yrityksesi sisällä. Et siis maksa extraa, vaikka jakaisit käyttöoikeuden kaikille yrityksesi työntekijöille. Myös käyttöoikeuksien muokkaaminen on helppoa. Sähköinen taloushallinto mukautuu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Lisäksi erilaiset integraatiot tehostavat työskentelyäsi. Voit lukea lisää Procountor API:sta tai tutustua ohjelmistokumppaneihimme. Rajapinta mahdollistaa saumattoman tiedonsiirron ohjelmistosta toiseen, ja sen avulla saat entistä enemmän tehokkuutta taloushallintoon.

3. Ymmärrä yrityksesi liiketoimintaa ajantasaisen datan avulla

Haluamme auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä saatavilla olevan tiedon avulla. Siksi panostamme siihen, että Procountor-ratkaisujen avulla sinulla on aina tarvitsemasi ajantasainen tieto saatavilla.

Ohjelmistosta yrittäjä saa lähes reaaliaikaisen taloudenseurannan päätöstensä ja johtamisen tueksi. Raportit saa suoraan ohjelmistosta ilman välikäsiä. Myös itse ohjelmisto on jatkuvasti ajan tasalla, koska ohjelmistoa kehitetään jatkuvasti vastaamaan lain vaatimuksia ja taloushallinnon sähköistymistä. Säännölliset päivitykset pitävät huolen siitä, että kaikki tietosi on turvassa.

Voit myös seurata laajempia taloushallinnon dataan perustuvia trendejä seuraamalla Accountor Finagon Talouspuntaria.

4. Saumaton yhteistyö tilitoimistosi kanssa

Tilitoimisto voi olla enemmän kuin vain kirjanpidostasi huolehtiva palveluntarjoaja. Heidän asiantuntemuksensa auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä.

Sähköisen taloushallinnon pilvipalvelu on yrityksen ja tilitoimiston yhteiskäyttöinen. Molemmat pääsevät käsiksi samoihin tietoihin, ja käyttöoikeudet ja tehtävänjako yrityksen ja tilitoimiston välillä voidaan määritellä tapauskohtaisesti. Yrittäjänä sinun ei tarvitse enää fyysisesti toimittaa tilitoimistoon kuitteja ja papereita. Voit skannata kuitit mobiilisovelluksella ja lähettää suoraan ohjelmaan sähköisesti. Tämä vapauttaa tilitoimiston aikaa asiantuntijuutta vaativiin asioihin.

Etsitkö yrityksellesi sopivaa tilitoimistoa? Kokeile tilitoimistohakua tai lue vinkit sopivan tilitoimiston valintaan.

5. Sähköinen taloushallinto on kustannustehokas ratkaisu

Sähköisen taloushallinnon ohjelmisto on kustannustehokas ratkaisu yritykselle, koska pilvipalvelu ei vaadi ohjelmistoasennuksia eikä kalliita lisenssi- tai palvelininvestointeja. Ohjelmistoveloitus perustuu käyttöön, ja yritys saa veloituksetta käyttöönsä rajattoman määrän käyttäjätunnuksia.

Uudistimme Procountor Taloushallinnon tuoteversioiden valikoimaa jotta sähköinen taloushallinto olisi aiempaa kannattavampaa entistä useammalle yritykselle. Procountor Taloushallinto Alku on esimerkiksi startup-yrityksille, kiinteistöosakeyhtiöille ja holding-yhtiöille sopiva tuoteversio, jonka kuukausihinta on nolla euroa.

Uudistimme myös yksinyrittäjälle soveltuvan Procountor Solon hinnoittelumallin, jotta kaikki yksinyrittäjät voisivat keskittyä siihen, mikä on heidän liiketoiminnalleen keskeistä. Jos olet yksinyrittäjä, voit tutustua Soloon ilmaiseksi tämän sivun kautta.

Nyt on sopiva aika vaihtaa sähköiseen taloushallintoon.

Taloushallinto-ohjelmiston vaihtaminen ei ole niin työlästä kuin usein luullaan. Sekä tilitoimistosi että me Accountor Finagolla olemme rinnallasi ja teemme muutoksesta mahdollisimman helppoa.

Tutustu Procountor Taloushallinnon testiympäristöön
Tutustu Procountorin tarjouslaskuriin

Eero Pitkäsalo

Eero työskentelee Accountor Finagolla sisällöntuotannon asiantuntijana. Eero on markkinoinnin sekatyöläinen, jolle asiakasta palveleva sisältö on työn kulmakivi.