EtusivuProcountor-asiakastarinat yrityksille

Procountor-asiakastarinat yrityksille

Accountor Finagon tuotteilla hoidetaan jo 120 000 PK-yrityksen kirjanpito yli 1400 tilitoimistossa ympäri Suomen. Tuotteilla yritykset pystyvät hoitamaan laskutuksensa, myynti- ja ostoreskontransa, ostolaskujen kierrätyksen, palkanlaskennan, matka- ja kululaskujen käsittelyn sekä pankkiyhteydet ja viranomaisilmoitukset helposti ja sähköisesti.

”Procountor Solo on palauttanut mun motivaation paperihommiin.”

Julius Ruissalo
Rakennus Ruissalo

”Paljon on muuttunut. Nyt näemme lukujen taakse reaaliaikaisesti. Ymmärrys omaa tekemistä ja päätöksiä kohtaan on kasvanut, kun taloutta pääsee seuraamaan ajantasaisesti.”

Domesta Oy
Lue koko asiakastarina ⟶

”Nykyisin talouden hoitoon menee viikossa vain 15 minuuttia, mikä on loistava saavutus yrityksessä, jonka liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa. Ostoreskontra ja myyntireskontra veisivät paljon enemmän aikaa, jos ei olisi hyvää ohjelmistoa, jolla ne pystytään helposti hoitamaan”

Peter Nordlund
Toimitusjohtaja, Filterpak Oy
Lue koko asiakastarina ⟶

”Procountor auttaa näkemään taloustilanteen paljon paremmin. On helppoa, kun on nopeaa nähdä ja tehdä päätöksiä numeroiden valossa”

Veera Brückler ja Kati Partanen
TwistBe

”Tarvittava taloustieto löytyy ohjelmasta nopeasti. Koko ajan pysyy kärryillä siitä, mitä laskuja on mennyt maksuun. Lyhyesti sanottuna käytettävyys on meille Procountorissa se juttu.”

Jyri Linden
Nordic Business Forum

”Mielestäni parasta Procountorissa ovat helppokäyttöinen käyttöliittymä ja monipuoliset ominaisuudet. Taloushallinto kannattaa ehdottomasti hoitaa sähköisesti ja voin siihen suositella Procountoria.”

Niilo Relander
Toimitusjohtaja, OIKIO Digital Performance Agency Oy
Lue koko asiakastarina ⟶

”Procountor mahdollistaa keskittymisen ydinliiketoimintaan.”

Anna Härö-Köresaar
Annan Villiliha Oy

”Itselle tärkeintä on, että pystyy paljon matkustavana seuraamaan Procountorin raportteja helposti mistä päin maailmaa tahansa.”

Markku Kosonen
M Room Group Oy