EtusivuAsiakastarinat – tilitoimistot

Procountor-asiakastarinat tilitoimistoille

Accountor Finagon tuotteilla hoidetaan jo 120 000 PK-yrityksen kirjanpito yli 1400 tilitoimistossa ympäri Suomen. Tuotteilla yritykset pystyvät hoitamaan laskutuksensa, myynti- ja ostoreskontransa, ostolaskujen kierrätyksen, palkanlaskennan, matka- ja kululaskujen käsittelyn sekä pankkiyhteydet ja viranomaisilmoitukset helposti ja sähköisesti.

Procountor Solo kokemuksia tilitoimistolta – Agrotaloushallinto

Procountor Solo on työkaluna erinomainen palvelemaan yksinyrittäjiä. Solon hinnoittelu asiakkaalle on saatu erittäin houkuttelevaksi, se on monella suurin syy valita Solo.

Meidän näkökulmastamme helpotusta tuo se, että kaikki tositteet löytyvät yhdestä paikasta, jolloin kirjanpito on helppo tehdä. Pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin kun aikaa säästyy rutiineilta itse palveluun.

Noora Piiili
Toimitusjohtaja, Agrotaloushallinto
Lue koko asiakastarina ⟶

Procountor Solo kokemuksia tilitoimistolta – Tilitarhuri

Solo on tehostanut työntekoa huomattavasti. Erityisen tehokas se on suhteessa manuaaliseen kirjanpitoon käytettävään aikaan.

Outi Poikajärvi
Toimitusjohtaja, Tilitarhuri
Lue koko asiakastarina ⟶

”Siirtyminen perinteisestä järjestelmästä Procountoriin on helppoa ja näppärää. Nykyään hoidamme kaikki asiakkaat sähköisellä taloushallintojärjestelmällä, kun kaikki on sähköistä, niin se on siten myös ajantasaista koko ajan.”

Johanna Hämäläinen
Johtava kirjanpitäjä, Premium Accounting

”Yhteistyö Accountor Finagon kanssa on ollut erittäin hedelmällistä alusta alkaen. Olemme oppineet todella paljon sähköisestä taloushallinnosta Procountorin käytön ja Accountor Finagolla työskentelevien ihmisten myötä.”

Samuli Saviala
Toimitusjohtaja, EMU Growth Partners Oy
Lue koko asiakastarina ⟶

”Finago Sopimuskone pienentää kynnystämme sopimusten laatimiseen, koska palvelusta löytyvät valmiina lainmukaiset sopimussisällöt.”

”Palvelu tukee tilitoimistomme asiantuntijapalveluiden myyntiä ja ajatusta kirjanpitäjästä talouspäällikkönä.”

Taina Pelkonen ja Susanna Kallio
Bullet Taloushallinto Oy
Lue koko asiakastarina ⟶

”Sitä [sähköistymisprojektia] ei tarvinnut miettiä kahdesti, koska sähköistymisprojekti tarjosi paljon koulutusta ja tukea tällaiselle yksinyrittäjälle, kohtuulliseen hintaan.”

Hon Vu
Tilin Takojat Oy

”Procountor vapauttaa kirjanpitäjiemme tietotaidon ja liiketoimintaosaamisen asiakkaidemme käyttöön, jolloin voimme olla asiakkaillemme kokonaisvaltainen kumppani tuloksellisessa liiketoiminnassa”

Tim Matikainen
Perustaja, Select Financial Services
Lue koko asiakastarina ⟶

”Accountor Finagon kuntotestin avulla on helppo nähdä, missä mennään omassa liiketoiminnassa. Tulokset kertovat paitsi kehittämiskohteet myös asiat, jotka ovat jo hyvin.”

Niina Kilponen
Tilkas Oy – Verkkokauppatilit
Lue koko asiakastarina ⟶

”Procountor kasvaa tilitoimiston mukana.”

Nea Wasell
Toimitusjohtaja, Tilitoimisto Minea Oy

”Procountor soveltuu hyvin erikokoisille yrityksille aivan pienestä aina muutaman sadan henkilön yrityksiin. Mielestäni kasvuhakuisten yritysten kannattaa valita heti alkumetreiltä saakka ohjelmisto, joka sisältää kaikki sähköiset toiminnot ja skaalautuu yrityksen kasvun mukana.”

Antti Ahti
Procountorin käyttäjä, Accurate Accounting Oy
Lue koko asiakastarina ⟶

”Kirjanpitäjän työ muuttuu oleellisesti mielekkäämmäksi tallennustyön poistuessa ja työn muuttuessa kohti aktiivista ohjausta ja yhteistyötä.”

Anne Mertaoja
Talouskonsultointi Mertaoja Oy
Lue koko asiakastarina ⟶

”Partneriohjelma tarkoittaa meille parempaa markkinointinäkyvyyttä luotettavan kumppanin kanssa sekä Accountor Finagon tarjoamaa koulutuspalvelua, jotta me voimme palvella asiakkaitamme paremmin.”

Jukka-Pekka Antell
Greenstep Oy

”Finago Onni projekti on kuin oma henkilökohtainen personal trainer, positiivinen eteenpäin tuuppaaja. Erityisesti myynnin, koulutuksen ja ohjausryhmän tarjoama jatkuva tuki auttoi ohjelmiston vaihdossa.”

Sanna Mikkola
Procountorin käyttäjä, Taloushallinta Uniikki Oy

”Sopimuskone on sujuvoittanut asiakirjojen laadintaa ja allekirjoittamista merkittävästi. Laadimme palvelun avulla muun muassa kokouspöytäkirjoja ja kauppakirjoja. Enää meidän ei tarvitse miettiä vanhojen pohjien sanamuotoja vaan meillä on aina ajantasaiset laadukkaat sopimussisällöt käytettävissä pikavalinnoin. Suosittelemme palvelua lämpimästi myös muille tilitoimistoille!”

Katja Hjelt
Tilitoimisto YKP Oy

”Tilitoimiston arki helpottuu sähköisyyden ja tyytyväisten asiakkuuksien myötä – enää ei ole huolta puuttuvista tositteista tai epäselvistä mapeista.”

Lauri Mertaoja
ADD Taloushallinto Oy
Lue koko asiakastarina ⟶